in

Kralj Čarls se pojavio ispred Klarens hausa u Londonu dok kruže teorije zavere

Kralj Čarls se pojavio ispred Klarens hausa u Londonu dok kruže teorije zavere

Britanski kralj Čarls čije nove slike objavljuje Daily mail, često se pojavljuje u javnosti otkako je Bakingemska palata petog februara saopštila da on boluje od raka. To je u skladu sa njegovim položajem, sigurno i u skladu sa preporukama lekara, ali verovatno i zbog želje da umiri javnosti i pokaže da hrabro nastavlja bitku sa kancerom. Ali i da speči nove teoprije zavere odnosno kontrira onima koji plasiraju takve priče.


Oglasila se britanska ministarka o slučaju “HAKOVANJA PODATAKA O KEJT MIDLTON”: “Osoblje bolnice moglo bi da bude KRIVNIČNO GONJENO. Ovo je veoma ozbiljno”


Dešifrovane tajne poruke snimka Kejt Midlton: Nije slučajno nosila BAŠ OVU ODEĆU – evo šta bi mogao da krije detalj koji skoro niko nije primetio, TMZ tvrdi da je VIDEO ISTINIT


Čarls se POJAVIO u javnosti nakon ŠTO SE PISALO DA JE UMRO: Evo gde je viđen kralj nakon ogromnog šoka

Kralj ČarlsFoto:GoffPhotos.com/ Goff Photos / Profimedia

Čarls III se vodi tim principom i tačno je da ga je pratilo manje bizarnih teorija u odnosu na Kejt Midlton koja se daleko ređe pojavljivala, a svaki njen nastup je pod velom sumnje.

Ipak, nedavno se pojavila šokantna vest da je kralj preminuo zbog čega je reagovala britanska ambasada u Ukrajini i to demantovala. Bilo je ranije teorija da je Kejt donirala monarhu bubreg pa da je zato bila u bolnici.

Čarlsa je javnost i juče videla dok afera Kejt Midlton dobija uznemirujući nastavak da su podaci o njoj hakovani dok je bila u bolnici u Londonu gde je pre dva meseca operisana.

Položaj Čarlsa je više obavezujući i odgovorniji pa zato i više istupa u javnost. Treba uzeti u obzir i specifičnost stanja Kejt Midlton ali se ipak mnogi pitaju zašto ne objavi novu zvaničnu sliku ili se ne obrati kada je već zabeležen ovaj video.

Prava drama desila kada je objavljena zvanična slika Kejt i dece za Dan majki, jer se ispostavilo da je slika obrađena što je i princeza priznala. Analizira se novi snimak nje i Vilijama, i neki sumnjaju u verodstojnost tog videa. Ali mnogi i veruju da se princeza pojavila i da je dobro.

Još nije saopšten uzrok njene operacije, a možda novo saopštenje i nova slika umire strasti. Pitanje je i u kojoj meri je to moguće nakon svega što se desilo.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /