in

Kralj Čarls stigao je na uskršnju službu u Vindzoru

Kralj Čarls stigao je na uskršnju službu u Vindzoru

Pojavljivanje kralja Čarlsa ocenjuje se kao znak da stavri idu u dobrom smeru, kada je u piranju njegovo lečenje.


Kralj Čarls pojaviće se danas na OVOM MESTU i to će biti OGROMAN PREOKRET: Sve je isplanirano do TANČINA – a evo šta njegovo pojavljivanje u javnosti zapravo predstavlja


Oglasila se BIVŠA PORTPAROLKA kraljice Elizabete i evo šta kaže o KEJT MIDLTON: “Kada se bude vratila…”, ovako se komentariše njen odnos sa Vilijamom


“Znam kroz šta Kejt Midlton sada prolazi i srce mi se SLAMA”

Bakingemska palata saopštila je prošle nedelje da će se Čarls III i kraljica Kamila pojaviti na današnjem događaju, takvih najava bilo je ranije kao i najava da će Kejt Midlton sa Vilijamom i decom propustiti sužbu u ckrvi u Vindzoru.

Kako je pisao MIrror, princeza i princ od Velsa su za manje od 24 sta nakon što je saopštila da boluje od raka (22. mart) otišli helikopterom iz Vindzora u Norfolk. Sa decom Šarlot, Džordžem i Lujem provešče uskršnje praznike. Vilijam bi trebalo da se vrati služenim dužnostima nakon te pauze i nastaviće da balansira između brige o supruzi odnosno porodici i službenih angažmana.

Prošle godine monarh je poveo svoju porodicu pešice do kapele Svetog Đorđa, gde su mu se pridružili Vilijam i Kejt Mildton sa troje dece. Ali ove godine je stigao automobilom, o toj toj razlici pisao je i Sunday Express.

Kralj ČarlsFoto:JLPPA/Bestimage / Profimedia

Kraljevo planirano prisustvovanje službi jeste “znak da stvari idu u dobrom smeru“, rekao je izvor iz palate za The Telegraph. Vilijam i Kejt neće prisustvovati službi, koja verovatno neće biti veliko porodično okupljanje ili služba dok je Čarls pauzirao svoje većinu svojih kraljevskih dužnosti u javnosti, od sredine januara kada je imao operaciju zbog benignog povećanja prostate odnosno početka februara kada se saznalo da ima rak.

Princ Endrju predvodi povorku preostalih članova kraljevske porodice do crkve. “Kralj je čovek vere i Uskrs mu je uvek bio od velike važnosti. Bio je odlučan da poseti crkvu svetog Đorđa, i da predvodi kraljevsku porodicu u slavlju Hristovog vaskrsnuća, najznačajnijeg datuma u hriršćanskom kalendaru”, rekao je Majlk Kolet za Sunday Express.

Prvi su na službu stili princeza Ana i njen suprug kao i princ Edvard, pojavili su se zatim princ Endrju i Sara Ferguson.

Ni kralj ni Kamila neće biti na porodičnom ručku koji će se organizovati nakon službe u ckrvi. Kako su rekli njegovi saradnici, prisutvu monarha na bilo kojem događaju treba nadati a ne pretpostavljati njegov dolazak dok se on i dalje fokurisa na svoje zdravlje.

Podsetimo, Kejt Midlton koja je 16. januara imala operaciju abdomena u istoj bolnici u Londonu gde je operisan i monarh, saopštila je 22. marta da boluje od kancera. Lečenje traje mesec dana. Kensingtonska palata saopštila je da neće biti objavljeno sa kojom vrstom raka se bori princeza od Velsa jer ona kao i ostali ima pravo na privatnost. Nije saopšteno ni od koje vrsta raka je oboleo monarh.

Mirror je nedavno pisao da su Kejt i Vilijam helikopterom otišli iz Vindzora u Norfolk, uskršnje praznike provešće sa decom. Princeza od Velsa imala je 16. januara tešku operaciju abdomena u privatnoj londonskoj bolnici, 22. marta saopštila je da ima rak. Sa kancerom se bori i kralj Čarls. Opaka bolest dijagnostikovana mu je nakon operacije zbog benignog povećanja prostate, koja je obavljena u januaru ove godine. Bakingemska palata je početkom februara saopštila njegovu dijagnozu. Monarh danas priosustvuje uskršnjoj službi u Vindzoru sa kraljicom Kamilom i članovima porodice. Kejt i Vilijam propuštaju porodično okupljanje.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /