in

Leonardo DIkaprio o najstrašnijem trenutku koji je doživeo sa Rusima

Dok je Leo preuzeo ekstremne rizike u gore navedena dva incidenta, ipak ga je posebno potreslo kada se na njegovom avionu, koji je krenuo ka Rusiji – zapalio motor.


KONAČNO KRAJ NAJBURNIJEG RAZVODA: Kevin Kostner i njegova supruga ZVANIČNO RAZVEDENI – devet meseci trajali bura i lom

Tokom pojavljivanja u emisiji Elen Dedženeres 2016. godine, voditeljka je pitala Leonarda Dikaprija “šta je najstrašnija stvar koju si ikada uradio?”

Rekao da je to bio njegov let za Rusiju i nastavio detaljno da objašnjava šta se desilo.

– Bio sam u avionu za Rusiju i motor je eksplodirao. Gledao sam kroz prozor i ceo motor se jednostavno pretvorio u vatrenu loptu. Onda je stjuardesa izašla i rekla: “Izgleda da imamo mali problem ovde.” Jedan Rus je na kraju rekao: “U čemu je problem? (sa ruskim akcentom)”. A ona je rekla: “Pa, izgubili smo jedan od naših motora.” A on je rekao: “Koliko smo motora imali?” Ona kaže: “Pa, imali smo dva. Sada imamo jedan.”

Srećom, izgleda da je taj motor bio dovoljan i avion je bezbedno sleteo. Prema izveštajima u vreme incidenta, pilot je prinudno sleteo i svi u letu su otišli ​​nepovređeni. Govoreći o tome šta se dogodilo nakon što su sišli iz aviona, Leonardo Dikaprio je rekao:

– Sve su nam gume eksplodirale i tamo je bilo sto različitih vozila hitne pomoći i sve je preneo CNN. Bila je prava nevolja, otkrio je tada.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /