in

Magazin People proslavio 50. rođendan, slavljenička naslovna strana na meti kritika zbog fotošopa

Na fotografijama su Dru Barimor, Dvejn Džonson, Džon Ledžend, Dženifer Aniston, Metju Mekonahi, Vajola Dejvis, Majkl Džej Foks, Opra Vinfri, Nikol Kidman, Serena Vilijams, Ris Viderspun i korgi sa krunom.


SRPSKI PLASTIČNI HIRURG analizirao PROMENE NA LICU DŽENIFER ANISTON: Evo šta je toliko DISKRETNO URAĐENO da samo stručno oko primeti – ovo je TAJNA CAKA HOLIVUDSKIH LEKARA


Nikol Kidman (56) se SKINULA i sve PUCA OD FOTOŠOPA: Lice joj je SKROZ PLASTIČNO i bolno je koliko je očigledno da na OVIM SLIKAMA nije ni nalik sebi

Čim je juče objavljena naslovna strana, pojavili su se komentari da Dženifer Aniston (55) izgleda kao da ima duplo manje godina. I to je samo bio početak reakcija.

Komentari na društvenim mrežama glase: “Previše fotošopa ili?”, “Svi su fotošopirani, nemaju nijednu boru”, “Ovo je veoma loš fotošop”, “Dajte ljudi, ove AI fotke su grozne”, “Mogli ste da ih barem fotografišete zajedno u istoj prostoriji”, “Sve je bilo dobro dok nisam videla na šta liči Opra” i “Da li su ovo AI fotke? Ovo ne može da bude stvarno”, “Fotošop za sve pare”.

Razlika u izgledu zvezda uživo i na ovim slikama je očigledna. People je sigurno imao nameru da poznate ličnosti izgledaju “savršeno”, i sigurno je očekivao ovakve reakcije i spreman je na to.

Zamislite samo da se objavi naslovna strana magazina poput People, bez fotošopa sa zvezdama u glavnoj ulozi. Takav scenario je sve manje u opciji, a bio bi hrabar potez.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /