in

Megan Foks sinoć je svojim licem prenerazila planetu – tvrde da je neprepoznatljiva

Ona je sa kolegom Džoom Manganijelom dodelila nagradu za najbolju Sci-fi/Fantasy seriju, a ista je otišla u ruke glumca Toma Hidlstona.


Margo Robi je sinoć ODUVALA SVE DRUGE u izdanju koje meša GLAMUR STAROG HOLIVUDA i BARBI ENERGIJU i izgleda očaravajuće: Senzualna haljina koja zavodi na prvi pogled

Megan Foks izabrala je gotik-glam stil, uskočivši u provokativnu, elegantnu toaletu od svetlucavih belih šljokica. Haljina je u predelu struka izrazito tesna, nakon čega pada ravno, ali je krase veliki nabori koji figuri donose punoću i u kontrastu su sa uskim torzom.

Ova kreacija ističe i bujni, raskošni dekolte slavne glumice, a ona je izdanje zaokružila crnom čoker ogrlicom i vam šminkom sa tamnocrvenim karminom u glavnoj ulozi.

Megan Foks na dodeli People’s Choice nagradaFoto:meganfox.fans / Instagram

Iako je Megan neosporno izgledala vrlo atraktivno, fanovima je zapala za oko promena na njenom licu, što je podgrejalo glasine o tome da je preterala sa plastičnim operacijama. Naime, ona je pre nekoliko dana fotografisana neposredno posle Superboula u jednom noćnom klubu u Las Vegasu u društvu svog verenika Mašin Gan Kelija, te njihovim prijateljima Tejlor Svift i Travisom Kelsom, a te fotografije su izazvale priličnu buru na društvenim mrežama.

Fotografija koja je nagnala fanove da kritikuju Megan
Fotografija koja je nagnala fanove da kritikuju Megan Foto:meganfox / Instagram

Naime, većina tvrdi da izgleda kao plastična lutka i da je izgubila bilo kakav trag svoje prirodne lepote, a posle sinoćneg pojavljivanaj takve spekulacije postale su još agresivnije. Tviteraši su je čak uporedili sa likom Čakijeva nevesta iz horor filma “Dečje igre” iz 1998. godine.

“Zašto si popravljala nešto što nije bilo pokvareno”, “Bila si jedinstveno lepa, sada izgledaš kao i sve druge žene iz fabrike plastičnih hirurga”, “Uskoro očekujem da se pridruži OnlyFansu”, “Tužno je videti kako lepe žene same sebe uništavaju”, “Žena je bukvalno neprepoznatljiva”, “Izgleda klonirano, a bila je unikatna”, “Podseća na Madonu”, “Ja u njoj vidim samo duboku tugu”, neki su od stotine hiljada sličnih komentara.

Inače, Megan je nakon prvog talasa kritika posle Superboula odgovorila na kritike, ali je time uspela još više da razbesni publiku, koja joj potom prišila i etiketu da je “ksenofobična”.

“O moj Bože, ljudi, koliko drugačije… ja ne izgleda uopšte. Ispostavilo se da je to samo fotografija u senci slikana mobilnim telefonom na kojoj izgledam kao ukrajinska lutka na naduvavanje, a ja u realnosti izgledam kao jedna od onih super skupih, silikonskih seks lutki koje možete da kupite samo u Japanu”, napisala je ona braneći se od uvreda.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /