in

Megan Markl ponovo na udaru: “Iskoristila je bolest Kejt Midlton”

Megan Markl ponovo na udaru: “Iskoristila je bolest Kejt Midlton”

Megan Markl nedavno je pokrenula lifestyle brend American Riviera Orchard koji će prodavati mnogo stvari, od kozmetike do potrepština za domaćinstvo. Očekuje se da će vojvotkinja od Saseksa zaraditi milione dolara, a kraljevski stručnjak Tom Kvin tvrdi da se to palati ne sviđa.


Otkriveno zašto je KEJT MIDLTON SAMA NA SNIMKU U KOM JE REKLA DA IMA RAK i zašto nema Vilijama: “Bila je vrlo jasna”

– Palata je odustala od mišljenja da će se Megan i Hari pritajiti i ponašati kako treba. Novi brend neće biti iznenađenje, a razgovarao sam s ljudima koji su iznenađeni da se ovako nešto nije dogodilo ranije, kaže i dodaje:

Novi detalji o odnosu Kejt Midlton, Megan Markl i princa HarijaFoto:Profimedia

– Megan je iskalkulisala da misterija oko raka Kejt Midlton i bolest kralja Čarlsa znače da se kraljevskoj porodici posvećuje više pažnje nego inače i da bi ona mogla imati koristi od te pažnje, rekao je među ostalim za The Mirror.

Nedavno je procurila informacija da je princ Hari pod pritiskom svoje supruge Megan da se pomiri s porodicom, ali iz komercijalnih razloga, tvrdi kraljevski stručnjak.

– Hari je pod pritiskom da održi nekakav odnos sa svojom porodicom, makar samo radi zarade. Hari još uvek ima nejasne nade da će mu biti oprošteno i da će mu negde biti ponuđena manja uloga, otkrio je Tom Kvin.

(Insider.hr)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /