in

Megan Markl su upozorili zbog Kejt Midlton i šta ne bi trebalo da radi

Megan Markl su upozorili zbog Kejt Midlton i šta ne bi trebalo da radi

Megan Markl je prošlog meseca pokrenula lajfstajl brend American Riviera Orchard, o čemu smo pisali. Verovatno će se uskoro pokrenuti internet stranicu i onlajn prodaju, komentariše se da će prodavati predmete za uređenje doma i kozmetiku.


“Kejt ima blizak krug ljudi i MEGAN MARKL JOJ NIJE POTREBNA”, stručnjak tvrdi da vojvotkinja NEĆE PRIĆI princezi – privatno ju je kontaktirala, ali UZALUD


DIRLJIV MOMENAT Pomenuli su kralju Čarlsu njegovu snaju KEJT MIDLTON – i njegova reakcija ganula je sve


Kamila, princeza Ana i Sara Ferguson NISU SLUČAJNO DANAS NOSILE ZELENU BOJU: Evo kakvu SIMBOLIKU kriju modna izdanja, nadbiskup poslao važnu poruku o KEJT I KRALJU

Taj njen potez prokomentarisala je stručnjaK za odnose s javnošću Lin Karat pa je za Mirror rekla sledeće: “Kako Megan više nije članica monarhije, slobodna je da lansira svoj brend kad god poželi.

Međutim, s obzirom na to da se Kejt Midlton leči od raka, bilo bi mudro da Megan bude osetljiva po pitanju lansiranja svog brenda, s obzirom na javnu podršku princezi u celom svetu.

Megan Markl su upozorili zbog Kejt Midlton i šta ne bi trebalo da radiFoto:Profimedia

Možda bi bilo najbolje da Megan za sada tiho radi na svom brendu iza kulisa i da ga javno lansira negde tokom leta kada dobijemo dobre vesti o zdravlju Kejt i kralja Čarlsa”.

Najvažnije u celoj priči jeste da se Kejt i Čarls izbore sa bolestima. Svakako je važno i to šta će Megan kao i Hari raditi dok traje lečenje dva istaknuta člana dvora kako ne bi nastali novi skandali koji su dinastiji sada najmanje potrebni i koji mogu da uznemire princezu i monarha.

Megan Markl  su upozorili zbog Kejt Midlton i šta ne bi trebalo da radi
Megan Markl su upozorili zbog Kejt Midlton i šta ne bi trebalo da radiFoto:Profimedia

Megan i Hari uputili su javno saopštenje nakon objave dijagnoze Kejt Midlton što je pokrenulo oprečne reakcije, a nakon najava da bi princ mogao da se uskoro uputi u Britaniji, stručnjaci su prokomentarisali da to iz ovih razloga ne bi bilo dobro.

Pretpostavlja se da će Hari u maju doći u London zbog 10 godina Invictus games, čiji je on pokrovitelj. Da li će tada doći do pomirenja? Sudeći po psianju The Sun, šanse skoro da ne postoje, ali će potencijalni dolazak svakako biti u žiži, zbog mogućeg preokreta.

Odnos Megan i Harija i dvora je više nego komplikovan, tome su doprinele i ove izjave.

Podsetimo, Kejt je pre dva i po meseca imala tešku operaciju abdomena, naknadne analize dovele su do dojagnoze kancera. Sa rakom se bori i kralj Čarls koji je u januaru operisan zbog benignog povećanja prostate.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /