in

Melanija Tramp se pojavila sa sinom Baronom, koji je visok kao košarkaš, hit snimak

Melanija Tramp se pojavila sa sinom Baronom, koji je visok kao košarkaš, hit snimak

Baron Tramp je visinom nadmašio majku, visok je više od dva metra, oko dva metra i četiri centimetra. Prava košarkaška visina. Ta karakteistika poznatog naslednika došla je do izražaja i pre nekoliko meseci, na sahrane njegove bake, a majke Melanije Tramp Amalije Knavs.


Melanija Tramp na gala slavlju paradira u IZGUŽVANOJ “ŠUŠKAVAC” HALJINI i ŠOKIRALA JE SVE ovim kiksom: Nismo navikli da je vidimo u OVAKVIM RIZIČNIM IZDANJIMA


MELANIJA TRAMP pojavila se na glasanju sa mužem i svi gledaju u NJENU SAVRŠENU HALJINU I BRENDIRANU TAŠNU: A onda je OVO poručila novinarima i BUKTI SVE


GDE JE MELANIJA TRAMP? Delili LETKE da je “nestala”, njen muž se odmah oglasio: Evo zašto SUPRUGA NIJE PORED NJEGA – kažu da treba da uradi isto što i KEJT MIDLTON

Melanija Tramp pojavila se veoma raspoložena, u najjednostavnoj haljini A kroja u beloj boji. Bio je to pun modni pogodak za razliku od ovog njenog prethodnog izdanja.

Osim visine Barona Trampa i njenog odličnog stila, više nego primetan je i način odevanja sina Melanije i Donalda Trampa. Nosio je juče svečano odelo, sa upadljivom žutom kravatom. Odelo su nosili i ostali muškarci u njegovoj porodici, poput oca i dede.

Komentarisalo se ranije da će se Baron Tramp možda baviti modom kao nekada njegova majka, hvalio se njegov stil koji je bio sasvim drugačliji od ovako svečanog i ozbiljnog modnog izdanja. Doduše, i prilika je to donekle zahtevala.

Donald Tramp rekao je ranije da je Baron porastao zahvaljujući kuhinji svoje bake, kao i da ga više zanima fudbal nego košarka.

Pitaju se sada mnogi da li će Melanija Tramp koja je napravila kiks na ovom događaju, aktivnije podržati muža tokom predsedničke kampanje 2024. Rekla je pre nekoliko nedelja na predizborima na Floriodi – pratite nas, i time je kako se ocenjuje, najavila da će je biti više u javnosti.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /