in

Misteriozna smrt glumice posle 44 godine nije rešena, došla je na brod s mužem i više je niko nije video

Natali se u novembru 1981. zaputila sa suprugom Robertom Vagnerom i njihovim prijateljem – glumcem Kristoferom Vokenom na vikend plovidbu brodom, a kratko putovanje pretvorilo se u katastrofu kada su ova dva muškraca shvatila da Natali nema. Kasnije je pronađena mrtva, a obojica su tvrdili da ne znaju šta se desilo, te da niko ništa nije čuo.


ŠOK PRIZNANJA HOLIVUDSKIH DIVA: Otkrile su svoje PERVERZNE TAJNE, a jedna je čak priznala da je SPAVALA SA VIŠE MUŠKARACA ISTOG DANA!

No, od tada do dana današnjeg smrt slavne, prelepe brineta ostala je velika misterija oko koje se neprestano plela mreža pretpostavki. Zvanično se sve vodilo kao nesrećan slučaj, ali nije mali broj onih koji su verovali da je u sve umeštan i sam Vagner, muž čuvene glumice.

Natali Vud u društvu supruga Roberta Foto:Profimedia

Nedavno je o svemu progovorila i Nataša Vagner, ćerka Natali Vud, koja je u trenutku majčine smrti imala samo 11 godina. Ona je otkrila kako je ta tragedija ostavila velike emocionalne ožiljke na njenoj duši, kao i da je uticala na sve njene veze i odnose u kasnijim godinama.

Natali Vud
Natali Vud Foto:Profimedia

Nataša je detalje o smrti svoje majke obelodanila u memoarima “Više od ljubavi”, gde je iznela intiman portret Natali i žestoko odbranila svog očuha Roberta, anulirajući svaku sumnju da je krivac.

“Nikad nećemo sa sigurnošću saznati kako je moja majka završila u vodi. Fokusirala sam se na stvari koje znam, a to je da moj otac nikada ne bi naudio majci ili da je ne bi spasio da je znao da je u opasnosti. Fokusirala sam se i na svoju ljubav prema ocu, svojoj porodici. Moja majka nije bila tragična osoba. Život je posvetila umetnosti, deci, mužu i ljubavi. Ovako bi želela da je ljudi pamte, a ne kao nekoga koga je definisala vlastita smrt”, napisala je Nataša u memoarima.

Robert Vagner sa Natašom (na slici - levo)
Robert Vagner sa Natašom (na slici – levo) Foto:Profimedia

Između ostalog, otkrila je i kako ju je činjenica da joj je majka stradala navela da traga za muškarcima koji su imali roditeljsku narav.

“Mislim da sam kad sam odrasla oduvek tražila majku u svojim partnerima. Često bih birala vrlo zrele muškarce, koje bih posmatrala kao majku, ali to bi mi postalo zbunjujuće nakon nekog vremena. Želela sam da budem odrasla i kada nisam u nekoj vezi”, izjavila je ona.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /