in

Mreže gore jer je Riki Martin doživeo erekciju na Madoninom koncertu

“Da li je to koncert!?”, pitaju se neki na Tviteru (X mreži) gledajući nastup plesača koji su u jednom momentu opkolili Rikija Martina.


MADONA PALA SA STOLICE NA KONCERTU: Snimak oborio mreže, a evo šta je kraljica popa uradila nakon tog peha


RIKI MARTIN SE RAZVODI OD MUŽA i sad je pokazao KAKO MU SINOVI IZGLEDAJU


Riki Martin promenio lični opis: Iako je hteo da izgleda MNOGO KUL, zapravo sad izgleda kao Azis pre 10 godina, a Azis danas izgleda bolje od njega

Riki Martin pridružio se Madoni kako bi zajedno ocenili plesače, a takav performans je redovan deo njenih koncerata, samo što se gosti smenjuju.

Mreže gore da se Riki Martin previše uzbudio na Madoninom koncertuFoto:Instagram

Čuveni pevač objavio je na svom Tviter nalogu snimak sa nastupa u Majamiju uz komentar: “Hvala ti, Madona, ljubavi moja. Uvek je sjajno biti pozvan na zabavu. Svi vi, ne smete da propustite ovaj šou!”, prenosi ew.com.

Video sa turneje slavne Madone fanovi su pažljivo pogledali pa komentarišu: “Ko se to previše uzbudio?” , “Čekajte malo, da li je to Riki Martin upravo…?”., “Malo si uzbuđen”. “Riki Martin živi svoj najbolji život i zbog toga sam ovde, dušo”. O intrigantnom detalju sa koncerta piše i TMZ kao i Page six.

Madona koja je morala da najpre odloži turneju zbo gzdravstvenih problema, i Riki Martin poznaju se od 1999. godine, na šta je on nedavno podsetio publiku u emisiji “Live With Kelly and Mark”.

Tako vam je to sa koncertima Madone, nikada nije dosadno.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /