in

Najiskreniji snimak Dunje Jovanić do sada ima milion pregleda za 24 časa

Najiskreniji snimak Dunje Jovanić do sada ima milion pregleda za 24 časa

Filteri umeju da budu jako opasni.

Jedna od najpoznatijih srpskih inflenserki, Dunja Jovanić, podelila je snimak koji je postao jako viralan na Instagramu – dostigao je milion pregleda za samo 24 sata.

Dunja je na snimku iskreno govorila o filterima na društvenim mrežama, kao i poremećajima naše percepcije sopstvenog fizičkog izgleda koju mogu da izazovu.

Ona je podelila da i sama često doživi da sebi izgleda „zdepasto“, da joj se ne dopadaju „kratke noge, loše lice, naposlušna kosa“. A na mnogim aplikacijama, vrlo je lako sve to popraviti, govori Dunja.

Tako možete razviti poremećaj poznat kao Snapchat dismorfija – nemogućnost da objektivno sagledate svoj fizički izgled. A kada to stanje postane opsesija, može kulminirati u telesni dismorfni poremećaj.

„I već znam šta će određena ciljna grupa reći… ‘Lako je tebi da ne koristiš filtere, kad si korigovala to to i to’. I jesam, mašala, i uopšte se toga ne stidim. Ali kada vidim sebe u ogledalu, i kada se vidim na Instagramu, vidim istu osobu, vidim sebe“, dodala je Dunja uz viralan video.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi

Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /