in

Najveća dečja zvezda rođendane slavi na psihijatriji, a ovo ga je uništilo

Džejk Lojd je lako osvojio srca gledala i postao dečja zvezda, a dobio je i nagradu za najboljeg sporednog glumca koja se dodeljuje mladim nadama. Koliko je bio popularan najbolje govori podatak da je davao 60 intervjua na dan! Sa druge strane ovaj nastavak nije opravdao očekivanja fanova, pa se Džejk, iako još uvek dečak i ni kriv ni dužan, susretao sa oštrim komentarima, ali i maltretiranjem vršnjaka u školi.


Omiljena dečja zvezda je iza osmeha KRIO JEZIVU TAJNU: Imao je SAMO 15 godina kada ga je ZLOSTAVLJAO ODRASTAO MUŠKARAC – s kojim je morao da nastavi da radi


Bio je NAJVEĆA DEČJA ZVEZDA, a onda su mi agenti UNIŠTILI ŽIVOT u 13. godini: Borio se sa depresijom i danas ga niko ne prepoznaje

“Čitavo moje školovanje je bio pakao na zemlji. Druga deca su bila zaista zla. Ispuštali bi zvuke svetlosnog mača svaki put kad bi me videli. To je bilo potpuno ludilo”, ispričao je on svojevremeno.

Džejk Lojd bio je velika dečja zvezdaFoto:Ron Wolfson, 1997 All Rights Reserved / Everett / Profimedia / Profimedia

“Još uvek sam ljut zbog načina na koji je tretiran Džejk Lojd. Imao je samo 10 godina, bio je dečak, i uradio je tačno ono što je Džordž Lukas tražio od njega”, rekao je tada glumac Mark Hamil koji je tumačio ulogu Luka Skajvokera u originalnoj trilogiji.

O njemu se dugo nije ništa znalo, da bi se 2015. otkrilo da je zapravo njegov život od povlačenja iz Holivuda bio buran i obojen nizom problema. Prvo je 2012. napustio fakultet nakon samo jednog semestra, a onda je 2015. uhapšen zbog bahate, nesavesne vožnje. Nije stao na crveno svetlo, a potom je bežao od policije brzinom većom od 100 km na sat, te se na kraju opirao hapšenju.

To ga je koštalo slobode – završio je u zatvoru 10 meseci, ali je ubrzo zbog specifičnog stanja premešten u psihijatrijsku ustanovu gde su mu dijagnostikovali šizofreniju.

Nekadašnji glumac je doživeo veliki udarac i 2018. koji je dodatno pogoršao njegovo stanje – rođena sestra Medison iznenada je preminula u snu, što ga je dodatno slomilo i uznemirilo.

On je iz bolnice izašao tek 2019, a njegova majka je u januaru 2020. objavila zvanično saopštenje u kome je potvrdila da Džejk i dalje boluje od šizofrenije, ali da se njegovo stanje popravlja i da je sve više onaj stari. No, američki mediji pišu da je svoj 35. rođendan 5. marta ove godine ipak dočekao na psihijatriji.

“Približio se svojoj porodici i svi naporno radimo kako bismo mu u tome pomogli. I dalje je ljubazna i brižna osoba i nadamo se da će ponovo naučiti da se zabavlja, kao što je uvek i radio. Džejk će nastaviti da napreduje okružen ljubavlju i podrškom, koju mu i vi dajete”, napisala je njegova jednom prilikom.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /