in

Najznačajnije pojavljianje kralja Čarlsa nakon što mu je dijagnostikovan rak, šta kažu nove slike

Najznačajnije pojavljianje kralja Čarlsa nakon što mu je dijagnostikovan rak, šta kažu nove slike

Prvi su ispred britanske kraljevske porodice stigli princeza Ana sa suprugom, a onda i princ Endrju i Sara Ferguson.


Kralj Čarls stigao je na uskršnju službu u Vindzoru: Ovo se predstavlja kao veoma POZITIVAN ZNAK, ali su BITNI DETALJI drugačiji u odnosu na prošlu godinu


“Kralju su vera i Uskrs veoma bitni”, zašto je KAPELA SVETOG ĐORĐA TAKO VAŽNA za britansku dinastiju i Čarlsa? Tu je SAHRANJENA kraljica, a prva fotografija njenog groba otkrila POTRESNE DETALJE


Kralj Čarls pojaviće se danas na OVOM MESTU i to će biti OGROMAN PREOKRET: Sve je isplanirano do TANČINA – a evo šta njegovo pojavljivanje u javnosti zapravo predstavlja

Princeza AnaFoto:Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam propustili su okupljanje, za razliku od prošle godine, a razlog je njeno zdravstveno stanje. Princeza od Velsa saopštila je svetskoj javnosti 22. marta da boluje od raka. Mirror je objavio da je sa suprugom nepuna 24 sata nakon tog saopštenja otišla iz Vindzora u Norfolk. Sa decom će provesti uskršnje praznike, u seoskoj kući Amner Holu, gde će se skloniti od sveta i nastaviti dalje, piše Daily mail.

Kejt se nije pojavila danas u Vindzoru, kako se i pretpostavljalo, dok je Čarls zabeležio prvo pojavljivanje na javnom okupljanju nakon dijagnoze. To se ocenjuje kao njegov blagi povratak javnom životu .Ipak, dolazak prate ove važne promene.

Ispred dvorca u Vindzoru
Ispred dvorca u VindzoruFoto:Profimedia

Isped dvorca u Vindzoru dok se čekao dolazak kraljevske porodice, dvoje ljudi držalo je figure od kartona sa likom Kejt i Čarlsa, to je bio njihov način da odaju poštovanje princezi i monarhu.

Figura sa likom Kejt Midlton
Figura sa likom Kejt Midlton Foto:Profimedia

Kejt Midlton i kralj Čarls podržavaju jedno drugo tokom borbe sa malignim bolestima, sve detalje o tome možete da pročitate u odvojenom tekstu.

“U odsutvu princa Vilijama, njegovog brata princa Harija i njihove dece, Endrju ima prednost kao osmi u redu za presto uprkos tamnim oblacima koji se skupljaju nad njegovom glavom kao rezultat njegovog loše procenjenog prijateljstva sa pokojnim pedofilom Džeferijem Epstajnom”, kaže Majkl Kolet za Sunday Expres.

Napomene radi, princu Endrjuu sudilo se zbog seksa sa maloletnom devojkom, slučaj je rešen novčanom nagodbom. Kolet njegovo prijateljstvo sa ozloglašenim predatorom naziva loše procenjeno prijateljstvo, a istina je mnogo više od toga i mnogo gora.

Kralj i kraljica neće biti na porodičnom ručku nakon službe.

Kejt Midlton je pre nešto duže od nedelju dana saopštila da boluje od raka, lečenje je počelo krajem februara. Sredinom janaura operisana je u Londonu, rečeno je da je u pitanju bila teška operacija abdomena. U istoj ustanovi je operisan i Čarls, sa nekoliko dana razmaka, uzrok je bilo benigno povećanje prostate. Kancer je kasnije otkriven.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /