in

Natali Portman se razvela posle 11 godina braka jer ju je muž prevario sa 25 godina mlađom

Natali Portman je u julu prošle godine podnela zahtev za razvod braka, a brak je okončan u Francuskoj, potvrdio je predstavnik glumice za “People” magazin.

Natali PortmanFoto:John Salangsang/ Shutterstock Editorial / Profimedia

Natali (42) i Bendžamin (46) venčali su se 2012. i imaju dvoje dece – sina Alepa i ćerku.

Do razlaza je došlo nakon što je navodno Milpid prevario Portman sa ženom koja je 25 godinu mlađa od njega.

Prošle godine francuske novine “Voici” objavile su izveštaj u kojem se tvrdili da je Bendžamin imao aferu sa 25-godišnjom aktivistkinjom Kamilom Etjenom.

Magazin “People” je tada izvestio da je romansa sa Kamilom bila ‘kratkotrajna’ – i da je Bendžamin ‘činio sve što je mogao’ da natera ‘Natali da mu oprosti i održi njihovu porodicu na okupu.’

U svom najnovijem izveštaju o razvodu, prijateljica bivšeg para je za “People” podelila kako je Portman prolazila kroz raskid.

Prijateljica je otkrila da je Portman u prvim danima razlaza bilo jako teško, ali su joj prijatelji pružili podršku i ‘pomogli joj da prebrodi najgore’.

Natali sa bivšim suprugom
Natali sa bivšim suprugomFoto:ROBYN BECK/AFP / Profimedia

“Natali je najveći prioritet da njena deca ne osete promenu“, kaže izvor.

„Ona i Ben zaista ih vole i podjednako su fokusirani na to da budu najbolji roditelji. Ništa nije važnije“, rekao je insajder.

Portman se kratko dotakla bračnih problema u godišnjem holivudskom izdanju časopisa “Vanity Fair”.

Kada su glumicu pitali kako se oseća kada se piše o njenom braku, rekla je da je to “užasno”. Dodala je: ‘To je strašno i nemam želju da tome doprinesem.’

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /