in

Nikad viđene eksplicitne fotografije golog Harija kako dodiruje i ljubi muškarce

Nikad viđene eksplicitne fotografije golog Harija kako dodiruje i ljubi muškarce

Iako su svima u glavama najsvežiji oni koji su usko u vezi sa brakom sa Megan Markl, njihovim odlaskom iz Bakingemske palate, odricanja tituala i negativnih priča u vezi sa životom sa njegovom porodicom, veliki broj se seća i njegovih mladalačkih izdanja koja su punila novinske stupce i ‘krasila’ naslovne strane svetskih tabloida.


Mlađi ljudi ZAPREPAŠĆENI su STARIM SLIKAMA princa Vilijama – bio je NAJBOLJI FRAJER EVROPE i žene su VRIŠTALE gde god bi se pojavio: A onda ga je stigla DAJANINA kletva?

Nakon što se puna tri meseca vodi polemika o zdravstvenom stanju Kejt Midlton, koja je nedavno otkrila da joj je dijagnostikovan rak, javnost nije bila zadovoljna pruženom podrškom koju su uputili Megan i Hari.

Princ Hari u mladostiFoto:ELOBY / BACKGRID / Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa poželeli su joj brz oporavak, ali ništa dalje od zvaničnih želja za ozdravljenje nije moglo da se pročita u njihovom obraćanju.

Go, pijan i u neprikladnim situacijama

I izgleda da su hladan odnos sa bratom Vilijamom i voljenom princezom od Velsa i poznanstvo i ‘družbovanje’ sa trenutno ozloglašenim reperom Paf Dedijem bili dovoljan povod da mu se korisnici društvenih mreža ‘osvete’ pronalažanjem i objavljivanjem eksplicitnih fotografija iz njegove mladosti.

U jednoj objavi na društvenoj mreži X inisnuira se na Harijevu sklonost ka istom polu, pa možemo videti njegove eksplicitne fotografije sa drugim muškarcima, njegovim prijateljima, na kojima je polunag i dodiruje ih, odnosno ljubi u obraz.

U drugom postu na pomenutoj društvenoj mreži vidimo Harija u pijanim izdanjima i – potpuno nagog. Opis je – ‘svi vi vidite, ovo je Hari’.

Danas je porodičan čovek

Iako je svima poznata njegova burna prošlost i mladost, a sam je priznao svojevremeno da se teško borio sa gubitkom majke, princeze Dajane, kada je imao samo 12 godina, ipak su mnogi bili iznenađeni i zatečeni neprikladnim izdanjima princa Harija.

Megan i Hari
Megan i HariFoto:BACKGRID / Profimedia

Hari i Megan Markl danas imaju dvoje dece – sina Arčija i ćerku Lilibet i od 2020. žive u Americi, daleko od palate i kraljevskih dužnosti.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /