in

Njih troje su najbogatija deca na svetu, a njihovo bogatstvo procenjuje se u milijardama dolara

Slavne ličnosti na svojim bankovnim računima imaju basnoslovne sume novca, koje uglasnom troše na luksuzne vile, garberobu i automobile. Ipak, pojedine svetske zvezde pametno su uložile svoje bogatstvo, ali mnogo je intrigantnije kako njihova deca postaju jedne od najbogatijih osoba.


ILON MASK na utakmici sa sinom koji ima NAJORIGINALNIJE IME NA SVETU: Želi da dečaka uzme majci, a njegov otac kog zove UŽASNI STVOR stao na stranu SNAJE


Ćerka Bijonse i Džej Zija je neverovatno PORASLA, a OVAJ DETALJ BODE OČI SVIMA: Evo kakav stajling ima ova 12-godišnjakinja dok njena majka ne odustaje od IMIDŽA PLAVUŠE

Treća na listi je Nort Vest, ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta, a njeno bogatstvo procenju se na 375 miliona dolara. Većina njenog bogatstva se nalazi u fondu koji su osnovali njeni roditelji. Takođe, u njenom fondu se nalazi 14 nekretnina, 5 miliona bitkoina, 6 luksuznih jahti i 754 luksuzne Luj Viton torbice. Ova brojka ima potencijal za rast budući da su njeni roditelji jedni od od najatraktivnijih slavnih ličnosti i rado se upuštaju u brojne poslovne poduhvate.

Druga na listi je Blu Ajvi Karter ćerka renomiranih muzičkih zvezda Bijonse i Džej Zija. Njeno bogatstvo iznosi oko 850 miliona dolara i na to ima godišnju platu od 50 miliona dolara od svojih roditelja. Samo dva dana nakon rođenja postala je „najpoznatija beba na svetu“ prema Tajmu, i odmah po rođenju je dobila 150 miliona dolara od roditelja.

Njen fond se sastoji od 67 nekretnina i privatnog aviona koji joj je tata poklonio. Ona drži Ginisovu knjigu rekorda kao najmlađa osoba koja je imala pesmu na bilo kojoj Bilbordovoj listi nakon što joj je otac snimio vokal za pesmu „Glori“.

Bijonse sa ćerkomFoto:NIJO / Backgrid UK / Profimedia / Profimedia

Na vrhu liste najimućnije dece na svetu je princ Džordž Aleksander Luis, takođe poznat kao princ Džordž od Kembridža, sin princa Vilijama i Kejt Midlton. Njegovo bogatstvo se procenjuje na više od tri milijarde dolara.

Pored toga, princ Džordž je po rođenju nasledio 133 hiljade hektara zemlje u preko 23 okruga u Velikoj Britaniji. Takođe, godišnje dobija 30 miliona dolara iz porodičnog fonda.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /