in

Nove fotografije Kim Kardašijan u kupaćem kostimu: Godine joj ne mogu ništa

43-godišnja veteranka Keeping Up With The Kardashians je u najboljoj formi svog života i svima je pokazala svoj struk od 60 cm koji je bio okružen šik lancem za stomak.


Supruga Kanje Vesta ovog puta je zaista IZAŠLA NA ULICU GOLA: Obmotala se “najlonskom kesom”, sve je sevnulo, a prolaznici ne smeju da pogledaju u njenom pravcu

Bivša supruga Kanjea Vesta imala je oskudni crni trouglasti gornji deo i donji deo bikinija koji je blistao na njenoj čuvenoj zadnjici. Kim Kardašijan je kasnije obukla belu majicu i dugački košarkaški šorts, kao i bele papuče.

Kim Kardašijan na plažiFoto:BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia / Profimedia

Sa njom bilo je i dvoje njene dece sa reperom Vestom: Čikago, šestogodišnjakinja, i Saint, koji ima osam godina.

Iza dive stajala je i ćerka brata Roba Kardašijana, Drim Kardašijan, čija je majka Blek Čajna, ali nije bilo ni traga Robu koji više voli da se drži podalje od reflektora. I nekoliko prijatelja je takođe bilo u ekipi tokom njihove šetnje plažom.

Kim Kardašijan na plaži
Kim Kardašijan na plažiFoto:MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia / Profimedia

Kim provodi vreme na tropskoj lokaciji ne samo sa svojom decom – pored Čikaga i Psalma, ima North, 10, i Psalm, četiri – već i sa svojim sestrama Kloi i Kajli. Dame su iskoristile priliku na obali da naprave nekoliko upečatljivih fotografija u kupaćim kostimima kako bi pomogle u promociji svojih brendova. A mnogi komentarišu da se Kim sada skida u inat novoj devojci Kanjea Vesta, Bjanki Sensori.

Kim Kardašijan na plaži
Kim Kardašijan na plažiFoto:MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia / Profimedia

Ipak, nije ni čudo što Kim ponovo pokazuje svoje telo: sada je slobodna žena.

Kardašijan i Odel Bekam mlađi navodno su se rastali ovog meseca, prenosi DailyMail.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /