in

Novo oglašavanje i nova fotografija kralja Čarlsa, šta je poručio dok se on i Kejt Midlton bore sa rakom

Novo oglašavanje i nova fotografija kralja Čarlsa, šta je poručio dok se on i Kejt Midlton bore sa rakom

Britanski kralj Čarls koji vodi borbu sa rakom kao i Kejt Midlton, tom porukom je poručio da je vreme da nacija pruži ruku prijateljstva onima kojima je to potrebno, piše Daily mail. Poruka je snimljena nakon što su mu lekari savetovali da ne prisustvuje javnim događajima gde ima mnogo ljudi.


“Znam kroz šta Kejt Midlton sada prolazi i srce mi se SLAMA”


KAMILA OTKRILA NOVE DETALJE O KEJT MIDLTON: “Ona je…”, prvi put javno o princezi nakon operacije i dijagnoze raka, a evo šta se dešava sa Čarlsom


Objavljena NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA Kejt Midlton i baš ova slika mnogo govori o princezi: Evo u KAKVOM IZDANJU je fotografisana i u ČIJEM DRUŠTVU

Nova fotografija kralja ČarlsaFoto:Profimedia

Pomenuta služba održava se u katedrali u Vorčesteru i jedan je najznačajnijih događaja u kalendaru kraljevske porodice, svake godine. Događaj je imao veliko duhovno značenje za kraljicu Elizabetu. Ceremonija potiče iz četvrtog veka.

Princ Flip i Elizabeta Druga
Princ Flip i Elizabeta Druga Foto:Profimedia

Poruka kralja snimljena je ranije ovog meseca, sadrži i delove iz Biblije koje je Čarls čitao u sobi iz 18. veka u Bakingemskoj palati. Iako se u toj poruci ne spominju porodična zdravstvena pitanja, njegova dijagnoza i lečenje kao ni detalji o njegovoj snaji princezi od Velsa, njegove reči podrške su veoma dirljive, navodi Daily mail.

U poruci je između ostalog naglasio da nam je “gospod Isus Hrist dao primer kako treba da služimo i brinemo jedno o drugima”. Poručio je da britanski narod ima velike koristi od onih koji pružaju ruku prijateljstva, naročito u teškom vremenu.

Čarls i Kamila prošle godine na važnoj ceremoniji pred Uskrs
Čarls i Kamila prošle godine na važnoj ceremoniji pred UskrsFoto:Profimedia

Kralj je istakao značaj humanitarnog rada, i ponovio zavet: “ne da vas služe nego da služite drugima”.

Poruka je snimljena kao audio zapis je katedrala nema kapacitet za emitovanje video poruke.

Kralj Čarls pojaviće se u nedelju na službi u crkvi u Vindzoru, dok će Kejt Midlton i Vilijam propustiti to okupljanje. Monarh nastavlja sa privatnim sastancima u Palati i određenim službenim dužnostima.

Dijagnoza raka uspostavljena mu je nakon što je imao operaciju zbog benignog problema sa prostatom. Operisan je u bolniici gde je Kejt imala tešku operaciju abdomena. Princeza je u ranoij fazi lečenja kancera, od kraja februara.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /