in

O Džej Simpson umro u 76. godini, sudilo mu se za ubistvo bivše supruge, njegova afera sa Kris Džener

O Džej Simpson se u januaru pojavio se u Las Vegasu, posle dužeg vremena hodao je iz pomoć štapa i izgledao je kao da mu je zdravlje prilično narušeno. Pogledajte te fotografije!


HIT FOTKA: Kris Džener i Kim Kardašijan opkolile MAJKU MEGAN MARKL, rijaliti zvezda skroz promenila IMIDŽ, a u haljinu Harijeve TAŠTE svi gledaju

Kako je tekao proces o slučaju koji i danas intrigira javnost?

Centralni deo advokatske karijere Roberta Kardašijana bila je odbrana O Džej Simpsona koji je bio optužen da je ubio bivšu ženu sa kojom je imao dvoje dece i njegovog prijatelja.

Slučaj O Džej SimpsonFoto:Profimedia

Kardašijan i Simpson su bili porodični prijatelji i on ga je strastveno branio. Kris Džener je veoma teško podnosila to što je njen muž branio “ubicu njene prijateljice”.

Slučaj O Džej Simpson
Slučaj O Džej SimpsonFoto:Profimedia

Parnica je dobila veliki publicitet pa je prema suđenju snimljena serija “American Crime Story: The People v O Džej Simpson” u kojoj Roberta igra Dejvid Švimer (on je priželjkivao da ga na filmu igraju ili Al Paćino ili Robert de Niro).

Slučaj O Džej Simpson
Slučaj O Džej SimpsonFoto:Profimedia

Simpson je 1995. godine proglašen nevinim, uprkos mnogim dokazima protiv njega i činjenice da je bežao od policije, ali, dve godine kasnije, proglašenje odgovornim za njihovu smrt na građanskom sudu.

Slučaj O Džej Simpson
Slučaj O Džej SimpsonFoto:Profimedia

Nakon osluženja kazne 2008. je počinio oružanu kaznu, zbog koje je u zatvoru proveo devet godina. Pre dve godine je četvoročlana komisija države Nevada jednoglasno odlučila da, zahvaljujući dobrom vladanju, Orental Džejms “O Džej” Simpson bude pušten na uslovnu slobodu. Veliku buru u njihovom braku izazvalo je rođenje Kloi Kardašijan.

Slučaj O Džej Simpson
Slučaj O Džej SimpsonFoto:Profimedia

“Robert je voleo Kloi, ali je uvek to govorio na način koji je implicirao da ona nije njegovo dete. Iako nikada nije hteo da uradi DNK test, to su kasnije potvrdile i njegova druga i treća supruga”, ispričao je porodični prijatelj.

Slučaj O Džej Simpson
Slučaj O Džej SimpsonFoto:Profimedia

Bilo je naznaka da je otac treće ćerke Kris Džener zapravo O Džej Simpson. Njegov komentar na Tviteru da su to “porodične stvari” dodatno je bio podgrejao glasine.

Kloi koja je na upisu za fakultet napisala esej “Moji roditelji su bili na suprotnim stranama u slučaju O Džej Simpson”, oštro je demantovala ovakve navode. Gostujući u podkastu “Full Send” Simpson je rekao da nije otac Kloi Kardašijan i da glasine da je imao aferu sa Kris nisu ni blizu istine. Napomenuo je da ga čuvena menadžerka nikada nije privlačila kao i da je to bilo obostrano.

Slučaj O Džej Simpson
Slučaj O Džej SimpsonFoto:Profimedia

“Ljudi imaju svoje tipove. Uvek sam mislio da je Kris slatka devojka. Bila je stvarno draga. Ali ja sam… izlazilo sa supermodelima”, izjavio je i ponizio Kris.

Pored O Džej Simpsona šuškalo se da je otac Kloi Kardašijan pevač Lajonel Riči što je on demantovao i dodao da su rijaliti zvezda i njen brat i sestre odrastali u njegovoj kući, ističući bliskost njihovih porodica, ali da nije imao bilo šta sa Kris.

Ima razloga i za i protiv tvrdnje da je otac Kloi Kardašijan O Džej Simpson. A ima dovoljno dokaza da je Kris bila neverna u braku koji je za nju bio mučenje. “Imala sam četvoro dece, a nisam živela život”, rekla je jednom prilikom Kris.

Kris Džener
Kris DženerFoto:Profimedia

Na listi njenih ljubavnika bio je fudbaler Tod Voterman kojeg je javno predstavljala kao svog dečka. Na sastanke sa njim vodila je ćerku Kloi koja ju je čekala u automobilu.

Dok ih je gledao na teniskom terenu, Robertu je bilo jasno šta se dešava, a onda ih je uhvatio na delu. “Nastavi da voziš, možda ima pušku u svom automobilu”, rekla je tada Todu uspaničeno Kris.

Krisi Džener sa porodicom i prijateljima, tu su i Brus (Kejtlin) Džener i O Džej Simpson
Krisi Džener sa porodicom i prijateljima, tu su i Brus (Kejtlin) Džener i O Džej SimpsonFoto:Profimedia

Nakon razvoda Kris se ubrzo udala za svog najboljeg ljubavnika Brusa Dženera sa kojim ima ćerke Kajli i Kendal (Brus je pre više godina promenio pol i postao Kejtlin Džener). Kris je sada u vezi sa 25 godina mlađim Korijem Gemblom. Robert Kardašijan preminuo je 2003. od raka.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /