in

Objavljene fotke Aoki Li Simons sa 42 godine starijim biznismenom

Fotografije, snimljene ranije ove nedelje, pokazuju kako Simons i Asaf izgledaju zajedno.


BILI SU NAJPRIVLAČNIJI PAR, ona ga je VERNO pratila i čekala, a onda je ostavio samu s decom: KRIO VELIKU TAJNU – usledio BRUTALNO PRLJAV RAZVOD

Aoki Li, ćerka biznismena Rasela Simonsa i manekenke Kimore Li Simons, bila je u bikiniju, dok je Vitorio nosio kupaći šorts. Ne smeta im velika razlika u godinama, koja inače broji 42 godine, očigledno, s obzirom na to da uživaju u društvu jedno drugog.

Mnogi su se zgrozili ovim fotografijama, a neki od komentara su: “Ovo je uznemirujuće”, “odvratni su”, “svi znamo zašto je s njima, pare, pare, pare” i “kakva majka, takva ćerka”. Njena majka se takođe jako mlada smuvala sa njenim ocem, imala je samo 17, a on 35.

Diplomkinja na Harvardu je najmlađa ćerka bivših Kimore Li Simons i Rasela Simonsa, koji takođe dele Ming (24). Asaf je ranije bio oženjen Šarlot Bonstrom, sa kojom deli dvoje dece, objavio je Page Six prošle godine.

Nakon njegovog razlaza, ugostitelj iza Serafine izlazio je sa manekenkom Njom Gatbel (24), prema izdanju.

(ET)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /