in

Ona je najbolja prijateljica Kejt Midlton, spaja ih neraskidiva veza i ogromna joj je podrška

Ona je najbolja prijateljica Kejt Midlton, spaja ih neraskidiva veza i ogromna joj je podrška

Kejt Midlton je sa najboljom prijateljicom živela u stanu u Čelsiju, dok su obe bile u dvadesetim. U pitanju je njena dve godine mlađa rođena sestra Pipa Midlton (40) koja ju je podržavala i javno i privatno, koja živi u blizini Adelejd kotidža u Vindzoru, doma porodice Vels.


ŠEST KLJUČNIH POTEZA KEJT MIDLTON pre nego što je otkrila da ima rak: Ovako je princeza KORAK PO KORAK pripremala teren za veliku odluku – “video je verodostojan”


Zaustavili su Kim Kardašijan i PITALI O KEJT MIDLTON: Blate je sa svih strana što je ovo napisala – NJENA REAKCIJA napravila neviđeni lom


Evo zašto Kejt Midlton NIJE REKLA Megan i Hariju da ima rak, PRE NEGO CELOM SVETU: I odgovor gađa pravo u metu – ovo mnogo govori o NJIHOVOM ODNOSU

Svetska javnost je upoznala Pipu na venčanju Kejt i Vilijama 2011. u Londonu. Bila je u ulozi deveruše na ceremoniji u Vestminsterskoj opatiji, a čak je bilo i glasina da između nje i Harija ima nečeg više jer su uhvaćeni u “prisnijem” kontaktu tog dana, kako se smeju i dobro provode.

Neraskidiva veza Kejt i Pipe MidltonFoto:Profimedia

Pipa vodi daleko mirniji život od Kejt, živi u Berkširu sa suprugom Džejmsom Metjuzom i njihovom decom, Arturom, Grejs i Rouz. U junu je sa mužem zamenila nekretninu u Čelziju, vrednu 17 miliona funti za mirniji dom u Berkširu gde je odrastala sa Kejt i njihovim bratom Džejmsom Midltonom.

Dok su odrastale, sestre su pokazale veliku ljubav prema sportu, uživale su u hokeju, tenisu i atletici za vreme studija na koledžu Marlborough. Njihova majke Kerol Midlton rekla je 2018. u intervjuu za Telegraph da je ćerkama usadila snažnu radnu etiku, kao i da su Pipe i kejt bile fokusirane na učenje.

Pomagale majci u poslu, živele kao cimerke, uživale u noćnom životu Londona

Kada nisu bile u školi, Pipa i Kejt Midlton koja je pre saopštenja da ima rak napravila ovih šest koraka, pomagale su majci u reklamiranju kompanije Party Pieces, koja je u međuvremenu doživela neuspeh.

“Ketrin je bila na naslovnici jednog kataloga, duvala je svećice. Kasnije je kreirala stil i odredila kako će izgledati prvi rođendan kompanije. Pipa je napravila blog. I dalje cenim njihove ideje i mišljenja”, rekla je njihova majka.

Neraskidiva veza Kejt i Pipe Midlton
Neraskidiva veza Kejt i Pipe MidltonFoto:Profimedia

Sestre su ostale bliske i kada su krenule na studije, Pipa je otišla u Edinburg, a Kejt u Sent Endrjuz koledž gde je i srela Vilijama, kratko vreme boravila je u Edinburgu. Nakon studija počele su da žive kao cimerke u Čelsiju, piše Daily mail.

Neraskidiva veza Kejt i Pipe Midlton
Neraskidiva veza Kejt i Pipe MidltonFoto:Profimedia

Prvi poslovi, ogromno poverenje

Kejt je 2005. počela da radi kao pomoćnik pri kupovini aksesoara u prodavnici brenda Jigsaw, a Pipa je započela karijeru u PR delatnostima. Uživale su u noćnom životu Londona a za mlađu sestru se pričalo da je više druželjubljiva.

Pipa je bila velika podrška Kejt kada se 2010. verila sa princom Vilijamom. “Trenutno je sve usmereno ka Kejt, Pipa je njena najbliža saveznica i, iskreno, one su najbolje prijateljice. Ali čak i da nisu, Kejt bi se bojala da veruje bilo kome ko nije član porodice”.

Kasnije su Pipa i Kejt izlaske zamenile za zajednička putovanja i odlaske na sportska događanja.

Usmerenost javnosti ka Pipi donosio je mlađoj sestri i uspehe u karijeri, ona je 2012. sklopila ugovor za Penguin koji je bio vredan 400.000 funti. Postala je kolumnistkinja više novina, napisala je nekoliko članaka za The Spectator, objavljeno je da joj je NBC nudio i 600.000 dolara da bude dopisnica o dvoru, ali je mreža to demantovala. Pre 11 godina počela je da piše kolumnu za Waitrose Kitchen. Iste godine je postala pomoćnik urednika Vanity fair za koji je takođe pisala kolumnu. Bila je autorka dvonedeljne sportske i društveeu kolumne za The Sunday Telegraph.

Neraskidiva veza Kejt i Pipe Midlton
Neraskidiva veza Kejt i Pipe MidltonFoto:Profimedia

Pipa je 2020. sa suprugom kupila zemljište od 77 hektara i nada se da će ga pretvoriti u uspešno komercijalno preduzeće. Projekt farme, nazvan Pippa’s Playground,već ima zoološki vrt za kućne ljubimce, kafić i smeštaj u kolibi za 30 gostiju, kao i organizaciju rođendanskih zabava uz vožnju traktorom.

Pipa o sestri Kejt

U razgovoru za Today rekla je da provodi dosta vremena sa Kejt uprkos pritiscima kojima se suočava njena sestra. ” I dalje radimo dosta toga zajedno kao porodica i mislim da je srce svih nas to što imamo jako blisku porodicu da možemo da budemo normalni jedni sa drugima, možemo da se ponašamo normalno jedni prema drugima. I to nas je sve držalo čvrto na zemlji”. Njihov brat je otkrio da Pipa može da nazove Kejt kad god to poželi i da imaju pravi sestrinski odnos.

“Vrlo smo bliski. I, znate, podržavamo jedni druge i delimo mišljena i razne druge stvari”, rekla je.

Pipa je čak na tren i zasenila Kejt na venčanju, ali je kasnije isticala glavnu ulogu svoje sestre. Rekla je za NBC: “Zvuči smešno, ali videli smo to samo kao porodično vjenčanje. I zapravo, nisam shvatila, možda, razmere toga, shvatila sam to tek kasnije. Svi smo preuzeli uloge kao što bi to učinila svaka porodica”.

O bliskosti između Pipe i kejt, ali i brata Džejmsa piše i Times: “Brat i sestra su neverovatno bliski… Pipa ne samo kao sestra, već i kao najbolja prijateljica kojoj može da se poevri. Izuzetno su odani jedno drugom”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /