in

Oskar 2024: zašto Eva Mendes nije pratila supruga na crvenom tepihu dodele

Fanovi su se razočarali što je Eva Mednes propustila Oskar 2024. tačnije crveni tepih. Bila je u bekstejdžu, ali nije želela da pozira sa suprugom.

O tome je pisala na Instagramu: “Magija je stvarna. Nismo se upoznali na setu. Čarolija je počela mnogo ranije, ali evo male čarolije snimljene kamerom”. Jedan fan je poručio: “Eva, želim da budem iskren sa tobom, ali nadam se da će Barbie proći kroz sezonu dodele nagrada samo da bih video tebe sa Rajanom. Znam da sam sebičan i verovatno sanjar, ali nikada neću prestati sanjati o tome!”.

Eva koja je preskočila da pozira sa suprugom Rajanom Goslingom na crevnom tepihu, odgovorila je: “Najbolji ste! Kakav kul komentar; Hvala vam. Ali mi te stvari ne radimo zajedno… Kao ove fotografije koje sam objaviila, prijatno mie da ih objavim sammo zato što su već dostupne javnosti”. Dodala je: “Oh, čekaj – za one koji me mogu uhvatiti u laži, samo smo jednom bili zajedno na crvenom tepihu kada smo promovisali ovaj film”.

Eva Mendes ne odustaje od principa, a na Instagramu je suprugu poželela sreću: “Uvek uz svog čoveka”.

Rajan Gosling na Oskaru sa porodicomFoto:Profimedia

Rajan Golsing oduševio je izvođenjem numere iz hit filma “I’m just Ken”, izgubio je Oskara jer je Robert Dauni Džunior najbolji sporedni glumac (“Oppenheimer”). A da stvari budu još zanimljivije glumica je sa mreža uputila i ovu poruku: “Odveo si Kena sve do Oskara, RG. Sad dođi kući, moramo da smestimo decu na spavanje”. Pozirala je u Barbie stilu.

Pozanti par u braku je godinama i ima dve ćerke.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /