in

Osoblje bolnice pokušalo da iskopa šta se desilo Kejt Midlton i onda se desio skandal

Osoblje bolnice pokušalo da iskopa šta se desilo Kejt Midlton i onda se desio skandal

Šefovi londonske klinike pokrenuli su hitnu istragu posle tvrdnji da je najmanje jedan član osoblja pokušao da pristupi ličnim podacima Kejt Midlton nakon planirane operacije abdomena u januaru.

Misterija o hakovanju koja je prethodne večeri procurila u medije usledila je nakon što je prestižna klinika odbila da odgovori kada je prvi put obaveštena o navodnom kršenju pravila bolnice ili da li je odgovorno osoblje suspendovano u procesu istrage.

Kejt MidltonFoto:Profimedia

“MailOnline” je kontaktirao Londonsku kliniku za dalji komentar. Službenik poverenika za informacije (ICO), potvrdio je da je „primio izveštaj o kršenju” i da je u procesu „procene dostavljenih informacija”.

U međuvremenu, insajderi u bolnici, sa sedištem u Merilbounu, u centru Londona, rekli su da je osoblje „ostalo krajnje šokirano i uznemireno” zato što je „kolega od poverenja” mogao da izvrši ozbiljno „kršenje poverenja i etike”.

Navodi se da je princeza upoznata sa optužbama, dok je portparol Kensingtonske palate rekao: „Ovo je stvar londonske klinike”.

Navodno kršenje privatnosti desilo se nakon što su se pojavile lude teorije zavere posle oporavka princeza 16. januara.

Posle drugog zavničnog pojavljivanja Kejt Midlton kada je objavljen snimak šetnje sa princom Vilijamom ponovo su usledile bizarne teorije zavere da na snimku nije ona već njena dvojnica. Sa druge strane ekspert za govor tela Džudi Džejms za “Daily Mail” nije ulazila u detalje da li je na snimku Kejt Midlton ili ne, već da je očigledno da se princeza sa namerom pojavila kako bi potvrdila da je dobro i da je srećna.

.
.Foto:Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pre nego što se objavljen snimak i fotografija za Dan majki koja je bila vidno izmenjena aplikacijama za sređivanje fotografija i teorije da je Kejt Midlton u komi i da palata nešto ozbiljno krije nedeljama su kružili čudni tračevi o stanju princeze.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /