in

Otkriveno je kako je Vilijam odgovorio na poruku Harija i ovo braća ne rade

Otkriveno je kako je Vilijam odgovorio na poruku Harija i ovo braća ne rade

“Hari i Megan bili su u kontaktu sa Vilijamom, ali njihova privatna poruka bila je jednostavno saosećanje i nije uključivala bilo kakav predlog da bi braća trebalo da se pomire i puste prošlost da bude prošlost ili da bi Hari uskoro trebalo da se vrati u Ujedinjeno Kraljevstvo”, rekao je stručnjak za dvor i pisac Tom Kvin o poruci o Kejt Midlton.


KEJT MIDLTON EFEKAT: Evo šta se desilo nakon što je princeza rekla da boluje od raka – brojke su jasne


Misteriozna epidemija raka pogađa ljude mlađe od 50 GODINA: Dijagnoza KEJT MIDLTON (42) prati taj trend – šta kažu stručnjaci i gde je zabeležen najveći rast?


“To je MAFIJAŠKA TAKTIKA protiv Kejt Midlton”, oglasili su se kritičari teorija zavera – tvrde da postoji ALGORITAM kojim se šire glasine

Otkriveno je kako je Viljijam odgovorio na poruku Harija i ovo braća ne radeFoto:Profimedia

Dodao je: “Previše je loših osećanja. Vilijam, koji je još povređen svime što je Hari rekao u prošlosti, jeste odgovorio, ali je odgovor u velikoj meri smislila palata, teško da je to bio topao, neslužbeni odgovor koji biste očekivali da jedan brat uputi drugom bratu, To je više kao vrsta komunikacije opreznih diplomata”, piše Mirror.

Princ Hari trebalo bi da dođe u maju u London zbog 10 godina Invictus games čiji je pokrovitelj. Nema naznaka da će tada doći do pomirenja, a Vilijam i Kejt Midlton ni ne razmišljaju o tome, u ovom momentu, usmereni su na njen zdravstevni problem i decu, Šarlot, Džordža i Luja.

Hari je boravio u Londonu prošlog meseca, video se sa ocem Čarlsom koji boluje od raka. Nije tada posetio brata i Kejt, a iako je uputio ponudu da bi se vratio dužnostima, ako otac to od njega zatraži, do takvog preokreta nije došlo. Stručnjaci poručuju da njegov dolazak u Britaniju u ovom trenutku ne bi bio dobar potez, zbog svih nagađanja koja bi se time pokrenula.

Izvor je za New York Post rekao da su Hari i Megan za dijagnozu o Kejt Midlton saznali preko medija kao i ostali. U javnom saopštenju poručili su: “Želimo zdravlje i ozdravljenje Kejt i porodici i nadamo se da će to moći da se desi privatno i u miru”.

Otkriveno je kako je Viljijam odgovorio na poruku Harija i ovo braća ne rade
Otkriveno je kako je Viljijam odgovorio na poruku Harija i ovo braća ne radeFoto:Profimedia

Poruka se pojedinim stručnjacima dopala, ali je neki ocenjuju kao previše zvaničnu. Urednik ITV Kris Šip napisao je na X mreži da su Megan i Hari kontaktirali privatno Kejt Mildton i Vilijama, ali je nepoznato da li je to bilo telefonom, video porukom ili na neki treći način. Po svemu sudeći, porodični odnosi se nisu promenili. Poznato je da je Vilijam pod udarom teških vesti jedne za drugom, ali dok se neke porodice zbližavaju u krizama, izgleda da to ne važi za kraljevsku porodicu.

Podsetimo, Kejt Midlton je u februaru dijagnostikovan rak, lečenje traje od kraja prošlog meseca. Sredinom januara hospitalizovana je u Londonu zbog planirane operacije abdomena.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /