in

Otkriveno ko će glumiti mladu Kejt Midlton u sledećoj sezoni “Krune”

Otkriveno ko će glumiti mladu Kejt Midlton u sledećoj sezoni “Krune”

Zapamtite dobro ovo ime.

U narednoj sezoni serije „Kruna“ će pored poznatih glumaca i glumica biti i nekoliko novih mladih nada. Jedna od njih je i maturantkinja Meg Belami koja će glumiti mladu Kejt Midlton.

Belami se prijavila na kasting i briljirala, uprkos tome što nije imala nikakvo profesionalno iskustvo.

Foto:Sceenshot/Instagram/megkbellamy

Ova 19-godišnjakinja, učila je glumu u Vokingemu, nedaleko od sela u kojem je Kejt živela sa porodicom kao devojčica.

Foto: Printscreen Instagram/megkbellamy

Neosporno je da Meg fizički jako podseća na Kejt, tako da već sada mnogi mogu da zamisle kako će tek izgledati u seriji.

Lejdi Di i Dodi Al Fajed
Kruna

„Uštipnite me, molim vas“, napisala je ona na objavi na Instagramu. Rođena Berkširka će glumiti Kejt u periodu dok je bila na Univerzitetu „St Andrews“ između 2001. i 2005. godine, kada je počela njena veza sa princom Vilijamom.

Par je zajedno studirao istoriju umetnosti iako će se Vilijam kasnije prebaciti na geografiju, navodno po Kejtinom savetu.

Netfliks tek treba da otkrije koji tačno momenti iz veze aktuelnog princa i princeze od Velsa će biti prikazani u seriji, s obzirom na to koliko se malo zna o ranim danima Vilijamove i Kejtove romanse.

Kejt Midlton
Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pretpostavlja se da će serija prikazati noć kada je Vilijam prvi put upoznao Kejt na humanitarnoj modnoj reviji kao i njihov zajednički odlazak na skijanje kada su svi shvatili da su oni zapravo par. Šesti, i poslednji deo „Krune“ pokriće i raniji period Vilijamovog života, a glumac Rufus Kampa će se pojaviti kao tinejdžerska verzija princa, prenosi britanski Vog.

***

Bonus video: Hana Selimović o golotinji

Tagovi

Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /