in

Otkriveno šta su radili Kejt Midlton iza leđa u teškom momentu, novi detalji afere razotkrivanja medicinskih podataka

Otkriveno šta su radili Kejt Midlton iza leđa u teškom momentu, novi detalji afere razotkrivanja medicinskih podataka

Privatna bolnica u Londonu koja je u centru skandala zbog navodnih pokušaja pristupa zdravstvenoj dokumentaciji Kejt Midlton nije prijavila taj slučaj nadležnim organima, duže od sedam dana nakon što je princeza od Velsa otpuštena sa lečenja, piše Daily mail.


“VIDEO SAM TU SLIKU”, Tramp izneo svoj stav o skandalu Kejt Midlton pa otkrio šta kraljica NIKADA NIJE ŽELELA DA MU KAŽE: O Hariju ne misli ništa dobro


Oglasio se DIREKTOR BOLNICE gde je pokušano RAZOTKRIVANJE PODATAKA O KEJT MIDLTON: Evo šta kaže o gorućem skandalu


Ovo je PRESTIŽNA BOLNICA gde su pokušali da otkriju PODATKE O KEJT MIDLTON: Procurila INTIMNA PORUKA koju joj je MUŽ SLAO

Kancelarija povernika za informisanje (ICO) istražuje incident, a u izveštajima se tvrdi da će deo istrage ispitati da li je došlo do kašnjenja na klinici, usred tvrdnji da je trebalo duže od nedelju dana da se preda izveštaj o navodnom kršenju pravila u slučaju Kejt Midlton.

Službena pravila nalažu da se svaka povreda ličnihh podataka mora prijaviti u roku od 72 sata od saznaja o tome, dok pravila o zaštiti podataka znače da bi privatna bolnica mogla da bude kažnjena novačnom kaznom do 17 miliona funti ako se utvrdi da je počinila prekršaj, tvrdi stručnjak, a piše Daily mail.

Kralj Čarls je hospitalizovan u istoj bolnici, najpre zbog operacije usled benignog povećanja prostate, a kasnije mu je u toj ustanovi dijagnostikovan rak. do ugrožavanja podataka o njemu nije došlo.

iz ICO su reklia se da istražuje incident, a iz same klinike poručili da će se preduzeti sve sve odgovarajuće mere kako bi ispitao slućaj.

Tri člana osoblja londonske klinike pod istragom su zbog tvrdnji o navodnoj povredi privatnosti odnosno pokuašaja uvida u podatke, a pretpostavlja se da su oni suspendovani i da će snositi profesionalne sankcije ako se dokaže da su pristupili privatnim medicinskim podacima o Kejt Midlton, navodi britanski list. Taj navodni pokušaj desio se nakon što je buduća kraljica primljena na planiranu abdominalnu operaciju 16. janara. kući je otišla dve nedelje kasnije.

“Kejt je u šoku, ali neće je ovo poraziti”

A kraljevska biografkinja i glavna urednica časopisa Majesty Ingrid Sevard izjavila je za Mirror: “Vest da je član osoblja londonske klinike pokušao da pristupi medicinskom kartonu princeze od Velsa bila je šok kada je kraljevska porodica prvi put obaveštena. Šok za palatu, šok za princezu i šok za njenog muža i svekra, kralja.

Bolnica je poznata koliko po svojoj privatnosti, toliko i po ogromnim troškovima, koji bez korišćenja zdravstvenog osiguranja mogu da iznoseviše od 7.000 funti po noći.

Kad je vest konačno izašla u javnost, Kensingtonska palata već je bila pod opsadom oluje društvenih mreža oko fotografije za Dan majki i pojavljivanja princa i princeze u kupovini u Windsor Farm Shop u Vinzoru, prošle subote. Novo otkriće nije pomoglo javnom mnjenju. Zamišljamo, sa pravom, da su oni zaposleni u kraljevskoj porodici najvišeg kalibra”, rekla je i dodala da je ipak malo njih dovoljno iskusno da zna kako da se nosi sa svime što se dešava na društvenim mrežama, a ima veze sa dvorom.

Kejt MidltonFoto:Profimedia

“Sve što je predstavnik palate mogao da uardi bilo je da dopusti londonskoj klinici da sama uputi izvinjenje, što je i urađeno”, dodala je i napomenula: “Pokušaj pristupa medicinskoj dokumentaciji poznatih osoba nije ništa novo. Sekretarice lekara bile su osetljive na mito u doba pisanih medicinskih beleški, koje su srećom bile prilično nečitke”. Rekla je da bi danas mito za medicinsku dokumentaciju međunarodnih kraljevskih porodica i slavnih osoba mogao da bude prilično visok.

Palata za sada nije objavila uzrok operacije Kejt Midlton. Kako piše Page six, princ Vilijam insitira na privatnosti podataka o tome, kao i sama princeza (što je ranije isticano).

“Za londonsku kliniku to je sramota najgore vrste i daće sve od sebe da umire sve kojij se ovo tiče”, poručila je i naglasila da je nova afera novi težak izazov za Kejt, koja je izložean brojnim teorijama zavere.

“Što se tiče Ketrin, to je još jedno emocionalno uznemirenje koje će morati ostaviti iza sebe. Mnogo je jača nego što izgleda. Uz podršku svog supruga, naučila je da bude. Neće dopustiti da je te emocije pobede. Za Vilijamo dobro i dobro porodice koju su stvorili”, zaključila je.

Kejt Midlton trebalo bi da se vrati anagažmanima do Uskrsa ili nakon praznika. suočila se sa brojnim skandalima izazvanim sumnjom u svako njeno pojavljivanje u javnost zbog tvrdnji da su njene slike fotošopirane ili obrađene na drugi način kao i da je menja dvojnica. Princeza od Velsa je pritom priznala da je uredila sliku za Dan majki.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /