in

Ovacije i 3 bisa u Nemačkoj za Lenu Kovačević

Ovu prestižnu salu projektovao je arhitekta koji je dizajnirao izmedju ostalog i Berlinsku Filharmoniju. Scharoun Teatar predstavlja jedan od najvažnijih muzičkih podijuma Nemačke koji je ugostio svetske umetnike.


Italijani ODUŠEVLJENI LENOM KOVAČEVIĆ: Lepotom je plenila sa naslovnice ČUVENOG PORTALA, a njen anđeoski glas osvoja Evropu

Lena Kovačević je ovom prilikom nastupala sa repertoarom na četiri jezika, sa pesmama filmske muzike kao i velikana francuske i italijanske muzike.

Ono što je posebno zanimljivo su aranžmani orkestra rađeni za Lenine pesme “Zovi me Lena” i “Cafe”, koje su dočekane sa velikim uzbuđenjem.

Lena Kovacevic, NemackaFoto:Ustupljena fotografija

Kritike koncerta su fantastične pa su tako Josef & Friends i Lena Kovačević predviđeni za nastup u Scharoun Teatru i za 2025. godinu dok Lena ima zakazan koncert sa ovim sjajnim orkestrom i u novembru 2024.godine.

Orkestar Josef & Friends je osnovao i predvodi ga Jozef Žiga, violinista iz Srbije koji živi i radi 30 godina u Nemačkoj kao koncertmajstor u državnoj operskoj kuci u Braunšvajgu. Ovaj orkestar je poznat po originalnim aranžmanima iz sveta klasične, pop i džez muzike.

Lena Kovačević u Nemačkoj
Lena Kovačević u NemačkojFoto:Ustupljena fotografija

Na nemačkom portalu Wolfsburger Allgemeine Zeitung izašla je veoma pozitivna kritika nastupa koja se može naći na ovom linku.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /