in

Ovaj čovek tvrdi da je ovo istina o odnosu Kejt Midlton i Megan Markl

Ovaj čovek tvrdi da je ovo istina o odnosu Kejt Midlton i Megan Markl

Kraljevski stručnjak Tom Kvin rekao je za Mirror da je Megan Markl nekoliko puta kontaktirala Kensingtonsku palatu kako bi pitala za Kejt Mildton.


KEJT MIDLTON PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE OPERACIJE: Provela vikend sa Vilijamom i decom u prirodi, EVO ŠTA KAŽU SVEDOCI koji su je videli! Prvi korak u povratku dužnostima


“Ona je umrla pre 18 meseci”, evo šta se krije iza NAJBIZARNIJEG komentara o Kejt Midlton – ovo je dokaz da su se stvari OTRGLE SVAKOJ KONTROLI


Megan Markl i princ Hari se oglasili povodom FIJASKO SLIKE KEJT MIDLTON: Imali su da poruče SAMO JEDNO

“Iskreno je zakrnuta za zdravlje Kejt Midlton”, ističe on.

Bilo je i ranije navoda da je Megan Msrkl kontaktirala Kejt Midlton, ali i da je poželela kralju Čarlsu III, koji se bori sa rakom, brz oporavak. Ipak, kako se tada pisalo, sve je ostalo na zvaničnoj komunikaciji, a izvor je isticao da princeza od Velsa neće moći da oprosti vojvotkinji od Saseksa sve skandale iz prošlosti.

Kejt Midlton i Megan MarklFoto:Profimedia

Novi detalji menaju tok priče. I to nije sve. Više stručnjaka insistira da je Megan Markl pomno prati tok drame koja je zadesila dvor pa čak i da joj je to narušilo radovanje nakon pobde u pravnoj bici nad polusetsrom Samantom Markl.

Samantina tužba za klevetu, prvobitno podignuta protiv vojvotkinje 2022. odbačena je nedavno, pa polusestra vojvotkinje neće moći ponovo da podnese tužbu.

Kejt Midlton i Megan Markl
Kejt Midlton i Megan MarklFoto:Profimedia

“Megan mora da budei neverovatno zabrinuta zbog sve svega što članovi kraljevske porodice i kejt podnose, a da ne spominjemo način na koji palata … nastavlja da pretlja sa stvarima na dnevnoj bazi. S jedne strane, Megan je morala da se saoseća sa svim stresom kroz koji Kejt prolazi dok se nosi s aozbiljnim medicinskim problemom. S druge strane, medijska mašina palata nikada nije bio izloženija potpunom neredu i totalnom haosu.

Kada buduća britanska kraljica provede dve nedelje u bolnici, a zatim joj trebaju meseci da se oporavi – sve bez ikakvog pravog objašnjenja – nije ni čudo da se teorije zavere šire. Nije teško zamisliti dramu koja se odvija iza zidova palate dok se borba za vlast između suparničkih frakcija unutar monarhije zahuktava. Ko će preuzeti krivicu za mračne izjave palate koje nam ne govore ništa ili za objavu izmenjenje fotografije koju je Kejt zatim prisiljena pokušala da objasni? PR mašinerija monarhije nikada nije bila tako sjajna, ali ovo… zapetljava stvari na epski način”, rekao jeKristofer Anderson za foxnews.com.

Izdvojio je time pitanja na koje tek treba dati odgovore i koje ni najblistavija slika ni najdirketnije saopštenje (ukoliko ne sadrži te odgovore) ne može da gurne u drugi plčan.

Od 17. januara kada je Kensigtonska palata saopštila da je princeza od Velsa (koja je nedavno viđena u lokalnoj prodavnici u Vindzoru i oseća se dobro, kako navodi Daily mail) dan ranije operisana u privatnoj londonskoj bolnici zbog problema sa abdomenom, krenula je lavina haosa, misterioznih pitanja, naganja, spekulacija, iznenadnih preokreta, koji su začudili i stručnjake, i koji su bili iznenađenje i pored svega što se britanski dvor zadesio u istoriji.

Nije stavljena tačka na priču, ali je zaokret ublažio haos, i to stanje će ili potrajati ili će se desiti novi negativni preokret.

Na kraju, dok zvanično nova drama nije zbližila Harija i Vilijama, učinila je čudo za odnos Kejt i Megan, sudeći po ovim izjavama.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /