in

Pevačicu gađali na koncertu, snimak njene reakcije širi se mrežama

Pevačica Niki Minaž je uzela narukvicu i bacila je taj predmet nazad u publiku. Nakratko je prekinula nastup, ali je koncert održala do kraja, iako se udaljila sa dela bine gde se desio incident.


Svet je od sinoć u čudu: Niki Minaž se udala za SEKSUALNOG PRESTUPNIKA

I ranije su se dešavale ovakve neprijatne situacije koje izlažu određenoj opasnosti i izvođače i publiku. Kardi Bi su gađali vodom pa je bacila mikrofon na “fana”.

Bibi Redžu su prošle godine na nastupu pogodili mobilnim telefonom u lice pa se srušila na pozornicu od bolova i kasnije pokazala modrice koje je zadobila. Harija Stajlsa su 2023. na koncertu u Beču gađali u oko, piše Buzz Feed. Držao se za lice dok je silazio sa scene. Reper Lil Naz Iks zamalo je pogođen seksualnom igračkom na nastupu u Švedskoj. Olivija Rodrigo je doživela neprijatnu situaciju u Njujorku, kada ju je buket cveća iz publike “udario” u lice.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /