in

Pitali su Vilijama kako je Kejt Midlton i njegova reakcija je rekla sve

Dok je princ Vilijam prilazio stadionu, navijač ga je pitao: “Mogu li da dobijem selfi, molim vas?”. Odgovorio je: “Mogu li da pozdravim ekipu? Vratiću se”.


“OVAJ ČOVEK može da načisto upropasti Kejt Midlton”, zovu ga CRNA OVCA u njenoj porodici i svi STRAHUJU šta će sada da uradi: Njena majka mu OČITALA ŽESTOKU BUKVICU


Oglasio se TIM KEJT MIDLTON i evo ŠTA SE DEŠAVA SA PRINCEZOM: Ceo svet se pita gde je i kako se oseća buduća kraljica, STIGAO ODGOVOR

Na to pitanje je odgovorio,a onda je usledilo još jedno: “Vilijame, kako je Ketrin?”. Odgovora nije bilo. Princ od Velsa je sagnuo glavu i nastavio dalje. Čak se može steći utisak da je želeo da izgleda kao da ne čuje pitanje.

Pitali su Vilijama kako je Kejt Midlton i njegova reakcija je rekla sveFoto:BBC / screenshot

Možda je smatrao da nije ni mesto ni vreme da o tome priča. Ipak, tokom ranijih angažmana u javnosti, govorio je o supruzi Kejt Midlton kao nedavno u sinagogi u Londonu, iako se tada radilo o direktnijim susretima.

Ostaje na snazi u najvećoj meri da Kensingtonska palata daje informacije o princezi kao što je i saopšteno ubrzo nakon operacije. Nedavno su se predstavnici Kejt oglasili za Page six ističući da nema opravdanja za razne teorije zavere kao i da je princeza, koja se oporavlaj u Vindzoru, dobro.

Kejt Midlton
Kejt MidltonFoto:Profimedia

Kejt je trenutno pod nadzorom kraljevskih lekara i koristi naknadnu negu londonske klinike, sa posvećenim fizioterapeutima koji su joj pri ruci sa personalizovanim planom i video pregledom od kuće, sa medicinskom sestrom kao podrškom.

Očekuje se da će se dužnostima vratiiti nakon Uskrsa što će zavisiti od saveta lekara.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /