in

Plejbojeva zečica odbila Leonarda Di Kaprija jer u krevetu radi jednu uvrnutu stvar

Plejboj zečica Hieke Konings koja ima 22 godine, odlučila je da iznese neke pikanterije o holivudskom zavodniku Leonardu Dikapriju, koje se njemu baš i neće svideti.


Martin Skorseze konačno OTKRIO ko je po njemu NAJBOLJI GLUMAC U ISTORIJI: “I mrzite ga i volite, ali ovo je istina”


“Leonardo Dikaprio PROPAO NAČISTO”: Na novim fotkama valja se po ulici u ritama i niko ga nije prepoznao

Manekenka je pričala o poljupcu s glumcem i njegovim čudnim navikama u krevetu. Njih su se dvoje, naime, upoznali u jednom klubu u Los Anđelesu u koji se može ući samo s pozivnicom. U jednom trenutku prišao joj je Dikaprijev menadžer i rekao joj da je glumac želi da je upozna.

Konings mu je tada rekla da zna da on izlazi samo s lepoticama koje su mlađe od 25 godina, na što joj je on odgovorio: ‘Kriv sam!‘

“Onda smo se poljubili, bilo je ok, ali ni blizu najboljeg poljupca u mom životu. Pozvao me da odem s njim kući, ali sam to odbila. Bio je šokiran, nije navikao valjda, ali je bio ljubazan”, ispričala je plejboj zečica.”Iza toga je prišao nekoj drugoj djevojci i otišao s njom kući. Neke moje prijateljice su spavale s Leonardom i rekle su da ima bizarnu naviku u krevetu. Jedna mi je ispričala da je sve vreme držao slušalice u ušima ‘kako je ne bi morao slušati‘, a drugoj je stavio jastuk na glavu”, otkrila je Hieke.

“Definitivno je previše star i previše uvrnut”, zaključila je Plejbojeva manekenka, prenosi Daily Mail.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /