in

Poslednja mis Jugoslavije stekla je svetsku slavu uz Tinu Tarner, a evo šta radi danas

Ples je bio njena strast, pa je Ivona Brnelić trudom i upornošću došla do najboljih. Kada je otišla u London kako bi probala da se takmiči sa svetskim lepoticama na izboru za Mis sveta, Ivona je jasno shvatila da želi da se u svojoj karijeri okrene plesu, koji je deo nje celog života.


Čuvena manekenka koja je glumila u KUSTURIČINOM FILMU pozirala SKROZ GOLA i pokazala kako izgleda u 59. GODINI: “Svima koji će da mi drže lekcije imam OVO DA PORUČIM”


Jugoslovenskoj glumici u ratu su STRELJALI MAJKU, a nju su usvojili Hrvati: Tek sa 36 godina je otkrila svoje SRPSKO POREKLO

Godinama je pratila Tinu Tarner na svetskim turnejama, a poslednji put za nju je plesala na dodeli nagrada Gremi. Osim s Tinom Tarner, Ivona je radila i s “Destiny’s Child,” “Spice Girls”, Ušerom i mnogim drugima.

Na vrhuncu plesne karijere odlučila je da se vrati u Hrvatsku i u Rijeci je otvorila plesni studio.

Ipak, o njenom privatnom životu ne zna se puno toga, a iako se nagađalo da je bila u vezama sa nekim poznatim muškarcima, ona zvanično nikada to nije potvrdila.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /