in

Poznate žene u trudnoći su kao ti

Poznate žene u trudnoći su kao ti

Ne mora da znači da im je lakše jer su bogate i slavne.

Na trudnoću mnogi gledaju kao na miran period tokom kod se stvara veza između buduće mame i bebe, da su to meseci puni spokoja i radosti. I u filmovima trudnice uglavnom vidimo kako švrljaju po tržnim centrima, biraju odelca za svog mališana, uživaju u sladoledu, ali goje se samo u stomaku. U realnosti nije baš tako. Mnoge žene se suočavaju sa izazovima sa kojima se nikada ranije nisu susretale, a poznate ličnosti nisu izuzetak.

Dženifer Lorens

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica Dženifer Lorens rodila je svoje prvo dete u februaru ove godine, a pre toga je imala dva spontana pobačaja. A zahvaljujući prijateljicama, dobro je znala da trudnoća nije bajka. Čak se u jednom trenutku zapitala – da li ću voleti svoju bebu onoliko koliko volim svoju mačku, piše bright side.

Kasnije je priznala da je zavolela svoju bebu više od svega i da zapravo voli sve bebe na svetu.

Zanimljivo je da je Dženifer u trudnoći napisala mnogo inspirativnih citata koje je želela da joj muž ponavlja kada bude u porođajnim mukama. Međutim, kada je beba krenula i kada su njih dvoje stigli u bolnicu, Lorens je shvatila da ne želi da sluša ništa od toga.

Blejk Lajvli

Blejk Lajvli Foto: Alessandra G / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U septembru 2022. Blejk Lajvli, majka troje dece, pojavila se u javnosti ponovo sa stomačićem. Ranije je pričala o tome kako joj je bilo teško da izgubi težinu posle trudnoće. Takođe je napomenula da se novopečene majke uvek porede sa drugim mamama. Drugom prilikom Lajvli se požalila kako se loše osećala tokom letnjih vrelina dok je bila trudna.

„Svi pitaju – kako se osećaš – ali zapravo ne žele da čuju kako se osećaš“, rekla je ona.

Gvinet Platrou

Foto: HUBERT BOESL / AFP / Profimedia

Gvinet Paltrou je majka dvoje dece. Deca su je molila za još jednog brata ili sestru, pa je glumica odlučila da još jednom zatrudni, ali je, nažalost, doživela pobačaj.

A dok je rađala prvo dete, imala je hitan carski rez jer je situacija bila kritična. Veliki ožiljak na njenom telu podseća je na ono kroz šta je morala da prođe. Paltrou pritom često kritikuje to što društvo neretko od trudnica i majki očekuje da izgledaju kao da im se telo uopšte nije promenilo. Priznala je da njen stomak nakon porođaja nije ličio na ono što drugi objavljuju na društvenim mrežama.

Maraja Keri

Foto: underCOVER **NO US rights** / Most Wanted Pictures / Profimedia

Pevačica Maraja Keri je 2011. rodila blizance. Jednom prilikom ona je priznala da se dosta ugojila tokom trudnoće, zbog čega se toliko grozila sopstvenog tela da nije dozvolila ni mužu da je vidi bez odeće.

I dok se tokom trudnoće smelo slikala za naslovnicu bez odeće, nakon porođaja se u sopstvenoj kući – tuširala sa peškirom.

Kejt Hadson

Foto: MAMU / Backgrid UK / Profimedia

Kejt ima dva sina i ćerku. Otkrila je da je njena poslednja trudnoća bila drugačija od prve dve jer je tada više imala mučnine. Tokom jednog fotografisanja koje je obavljeno u prvim danima njene trudnoće, ona je mislila samo na to gde može da se ispovraća jer se osećala prilično bolesno. A iritiralo ju je i to što su joj se grudi znatno uvećale, čak za nekoliko veličina.

Džesika Simpson

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica je na društvenim mrežama podelila sve muke kroz koje je morala da prođe tokom treće trudnoće.

„Posle mesec dana bolova od išijasa uz koji sam tri nedelje imala i bronhitis, shvatila sam da sam mnogo anksiozna i da moram da se oslobodim tog psihičkog tereta“, požalila se Džesika Simpson.

Priznala je i da zbog otečenih stopala nije mogla ni da nosi cipele.

Megan Markl

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl je otkrila da nije sebe doživljavala privlačnom tokom trudnoće.

„Bila sam tako umorna“, rekla je.

I nakon porođaja osećala se nesigurno u vezi sa svojim telom, ali nije praktikovala nikakve ekstremne dijete niti je radila bilo kakve teške treninge da bi se vratila u formu. Samo je mnogo hodala i radila lagane vežbe.

Kazala je i da je tokom svoje druge trudnoće pokušala da se hrani zdravo, ali jednostavno nije mogla da kaže ne testenini.

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

InstagramAutorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /