in

Poznati glumac Emet Bergin iznenada preminuo

Poznati glumac Emet Bergin iznenada preminuo

“Nažalost, tata je umro u petak ujutru (15. mart) kod kuće. Desilo se iznenada. Tek je nedavno bio upozoren na mogući problem sa srcem i otpušten je kući nakon kratkog boravka u bolnici. Mislili smo i nadali se da će biti dobro. Svi smo bili kod kuće kad se to dogodilo, mama Sara, brat ja. Bio je tako važanu našim životima. Jako će nam nedostajati.”, izjavila je ćerka glumca za RTE, prenosi Daily mail.


Holivudski glumac UMRO U 38. GODINI: “Srce mi je slomljeno jer je tako završio svoj život”


Poznati glumac umro u 48. godini: Uzrok smrti još nije objavljen, porodica skrhana

Porodica je saopštila: “Jako će nedostajati supruzi, sinu, ćerki, zetu, dragom unuku, sestri, braći, rođacima, široj porodici i brojnim prijateljima”.

Bergin je u čuvenoj irskoj drami Glenroe glumio od 1983. do 2001. godine. I njegov brat Patrik Bergin je glumac, igrao je sa Džulijom Robert u filmu “Sleeping with the Enemy”.

“Saopštavamo tužnu vest da je umro naš brat Emet koji je bio inspiracija i veliki čovek. Volim te. POČIVAJ U MIRU”, poručio je Patrik Bergin.

Glumac će biti sahranjen 26. marta u Dablinu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /