in

Pravilo “3R” kojeg se majka Kejt Midlton pridržava dok brine o ćerki i unucima

Prijatelj porodice Midlton rekao je za Independent da je Kerol bila pri ruci Kejt Midlton, Vilijamu i deci i da je obezbedila “tri R”. “Ona je priskočila u pomoć, pružila im sigurnost i bila stena za Ketrin i Vilijama, dok su prihvatali vest (o njenoj dijagnozi)”. Pravilo se navodi u stranim medijima kao 3R što je skraćenica ovih reči na engleskom jeziku: rescue, reassurance i rock (pomoć, sigurnost i stena).


Ova TAJNA IMENA koristila je KEJT MIDLTON kada je želela da se sakrije: Sa jednim je nikada ne biste povezali – otkriveno i kako se “LAŽNO” PREDSTAVLJAO NJEN MUŽ


Čuvena agencija dodala OVU OZNAKU uz video Kejt Midlton pa se oglasila: Evo šta se krije iza odluke koja je mnoge zbunila


Paparaco fotke Kejt i Vilijama iz ŠVAJCARSKE napravile neviđenu buru: “Pogledajte kako se PONAŠA PREMA NJOJ – to je ključno”, slike prikazuju dinastiju u skroz DRUGAČIJEM SVETLU

Majka Kejt MidltonFoto:Profimedia

Izvor je o podršci majke Kejt Midlton dodao sledeće: “Kerol je bila pokretačka snaga koja je održavala porodicu na okupu uz minimalnu pometnju i maksimalnu odmerenost. Vozila je i dovozila Džordža, Luja i Šarlot iz škole, vodila ih na školske sportske utakmice i pružala im beskrajnu podršku. Bila je prava Meri Popins”.

Kraljevski biograf Dankan Larkomb rekao je za Mirror: “Mislim da će Kerol i Majkl mnogo podržati porodicu. Mislim da su bili obavešteni o dijagnozi kada je i Kejt saznala to pa su imali važnu ulogu u podršci porodice od tada”.

Kejt Midlton i princ Vilijam sa decom
Kejt Midlton i princ Vilijam sa decomFoto:Profimedia

Dankan je napomenuo da će roditelji biti uz Kejt Midlton kao i njen suprug i deca. “Kerol i Majkl će brinuti o deci kako bi ih zaštitili. U ovakvim vremenima za Kejt je to izuzetno važno. Od ključne je važnosti da se deca pažljivo neguju”, dodao je.

Kejt Midlton se 16. januara podvrgla teškoj, planiranoj operaciji abdomena, bila je u londonskoj bolnici do 29. januara. Da boluje od raka, saopštila je 22. marta, lečenje traje od kraja februara.

Kejt Midlton i princ Vilijam sa decom
Kejt Midlton i princ Vilijam sa decomFoto:Profimedia

Poslednjih meseci je u centru svetske javnosti, a april je izuzetno važan za nju i Vilijama, iz ovog razloga što su pokazale ove fotografije.

Zdravstveno stanje Kejt Midlton prati trend porasta pojave raka kod osoba starosne grupe od 18 do 49 godina, što su komentarisali stručnjaci.

Očekuje se da će se princ Vilijam vratiti dužnostima nakon uskršnje pauze, kao i da će nastaviti da balansira između službenih anagažmana i brige o Kejt Midlton i deci.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /