in

Princ Albert u javnosti bez princeze Šarlin i ceo svet bruji o njegovom stajlingu

Princ Albert u javnosti bez princeze Šarlin i ceo svet bruji o njegovom stajlingu

S princom Albertom od Monaka se ovoga puta na događaju nije pojavila njegova supruga, princeza Šarlin, već je bio u društvu svoje sestre, princeze Stefani, kao i nećaka Kamile i Pauline. Događaj je organizovala upravo Stefani, osnivačica i predsednica organizacije, a tema su bile osamdesete.


Princ Albert pozirao sa suprugom, a svi gledaju u njegov PIVSKI STOMAK: BOJLERČIČ muči i mnoge muškarce u Srbiji, a da ni ne znaju KOLIKO JE RIZIČAN


Bred Pit IZGUBIO SVAKI KONTAKT SA SVOJOM ODRASLOM DECOM: Nova saznanja o porodičnom ratu bivšeg para

Dok je nedavnim stajlingom do izražaja došao njegov “pivski” stomak, zbog čega se našao u centru komentarisanja, ovaj put je pažnju privukao belim pantalonama, crnim sakoom i narandžastom majicom na kojoj piše “Stars 80”. Veliku porodicu slavili su uz pesme iz 1980-ih. Vrhunac večeri bilo je odavanje počasti princezi Stefani, a ceo tim Fight Aids Monaco otpevao je “L’or de nos vies” njoj u čast.

Fight Aids Monaco podržava ljude koji žive s HIV-om i koji su pogođeni HIV-om u Monaku i okolnom području. Osim što je predsednica organizacije, Stefani je i ambasadorka dobre volje UNAIDS-a od 2006. godine.

Princ Albert od Monaka i princeza ŠarlinFoto:profimedia/SplashNews.com/Splash / Profimedia

Princ Albert od Monaka je Imao preko 40 ljubavnica, među njima i jugoslovensku princezu. Spisak njegovih ljubavnica pogledajte ovde.

Možda nećete verovati, ali broj ljubavnica princa Alberta premašuje 40 žena. Knez od Monaka iz dinastije Grimaldi, sin Renijea Trećeg od Monaka i američke glumice Grejs Keli živi je dokaz da titula može biti intrigantna i u današnjem svetu, a ne samo u filmskim pričama.

Pored Naomi Kembel, Dženis Dikinson, Sonje Morgan, Nikol Koste i mnogih drugih, našla se i Katarina Oksenberg. Američka glumica srpskog porekla, postala je popularna po ulozi Amande Karington u seriji “Dinastija”. Ćerka Hauarda Oksenberga i kneginje Jelisavete Karađorđević, koja je takođe plave krvi, jedna je od mnogih koje su privukle pažnju princa Alberta.

O zdravstvenom stanju princeze Šarlin, koju inače ceo svet zove “najtužnija princeza”, pričalo se dugo vremena, a sumnjalo se čak i da je u bolnicu bila smeštena samo da se ne bi razvela od princa Alberta zbog njegovih brojnih neverstava.

(Mondo)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /