in

Princ Hari izdao kraljcu Elizabetu, pogazio reč koju joj je dao dve godine pre njene smrti

Komentariše se i da Megan Markl i princ Hari žele da se predstave kao “kraljevski par” odnosno da veze sa britanskom kraljevskom porodicom pretvore u materijalnu korist. Podseća se javnost da su njih dvoje 2020. sklopili dogovor sa pokojnom kraljicom Elizabetom Drugom da neće svoj odnos sa dvorom odnosno svoj status koristiti u komericijalne svrhe. Kraljica je preminula osmog septembra 2022. u Balmoralu.


Megan Markl se OGLASILA usled haosa ZBOG TITULA I GRBA: “Postoji razlog zašto radim…”, javnost apeluje na kralja da ih IZBACI IZ PORODICE

Sporna odluka da stari sajt Archewell pretvore u Sussex.com ocenjuje se kao izdaja tog sporazuma ako ne po slovu, onda sigurno po duhu odnosno suštini.

Megan Markl i princ Hari sa kraljicom Elizabetom DrugomFoto:Profimedia

“Princ Hari i Megan jesu vojvoda i vojvotkinja od Saseksa. To je činjenica”, odgovorio je izvor blizak ovom paru na prozivke o komercijalizaciji.

Bakingemska palata bi mogla da tuži poznati par, ali ima naznaka i da će dozvoliti Hariju i Megan da nastave sa sajtom, kako su zamislili. Tu je i ovakva izjava insajdera bliskog dvoru:

“Palata bi mogla da ima vezane ruke da nešto preduzme. Kralj ima druge brige na koje trenutno mora da se fokusira, a poslednja stvar koja je potrebna Njegovom Visočanstvu jeste još jedna borba sa sinom. Ali ovo uopšte neće dobro proći”.

Megan Markl i princ Hari nalaze se u Kanadi gde ih je dovelo ovo sportsko takmičenje čiji je on pokrovitelj.

Čarls III, Kamila, princ Hari i Megan Markl 2018. u Londonu
Čarls III, Kamila, princ Hari i Megan Markl 2018. u LondonuFoto:Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia / Profimedia

Skandal oko nove stranice ne jenjava, a Tom Braun je za Daily mail napisao da je krajnje kontroverzno što su povukli ovakav potez dok se Čarls III bori sa opakom bolešću pa se ironično pita – šta drugo očekivati od Megan Mark i Harija.

Oštro on ocenjuje i posetu princa bolesnom ocu pre nedelju dana u Londonu (gde se Hari zadržao 24 sata) pa ističe da je kralj povukao jasan potez odlukom da susret sa sinom traje 30 minuta i da Hari ne prespava ni u jednoj kraljevskoj rezidenciji, imajući u vidu sve porodične skandale.

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ HariFoto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ima sa druge strane i naznaka da je susret oca i sina dobar pomak u odnosima, Megan Markl se oglasila u jeku skandala oko novog sajta.

Stručnjaci su upozoravali Harija da ne odaje detalje razgovora sa kraljem jer će to biti presudno za dalje odnose, što je on poslušao. Ipak, odluka o sajtu Sussex.com izazvala je veliki skandal u krajnje ozbiljnim okolnostima kakve je sa sobom donela borba kralja sa kancerom.

Kralj Čarls u Londonu
Kralj Čarls u Londonu Foto:Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Da Čarls III ima rak, Palata je objavila petog februara. Pre toga je on operisan u privatnoj bolnici u Londonu, zbog benignog problema sa prostatom. Vratio se danas iz Londona u Sandringem, nakon što je juče stigao u prestonicu zbog nastavka lečenja.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /