in

Princ Hari prvi put javno o ocu Čarlsu nakon što se saznalo da kralj ima rak

Hari je rekao da je zahvalan što je mogao da provede vreme sa ocem nakon što je objavljeno da kralj boluje od kancera i nagovestio da će bolest njegovog oca imati novi uticaj na kraljevsku porodicu, piše Daily mail.

Nada se da će bolest njegovog oca izlečiti njegov razdor sa porodicom u Britaniji.

Megan Markl i princ Hari pod lupom u KanadiFoto:James Whatling / MEGA/ The Mega Agency / Profimedia

Za ABC-ijevu emisiju “Good Morning America” ispričao je kako je putovao prošle nedelje London bez supruge Megan Markl i njihove dece Lilibet i Arčija, taj put desio se manje od 24 sata nakon objave o zdravstvenom stanju kralaj. Hari se u Britaniji zadržao jedan dan, a onda se vratio u SAD.

Princ Hari prvi put javno o ocu Čarlsu nakon što se saznalo da kralj ima rak
Princ Hari prvi put javno o ocu Čarlsu nakon što se saznalo da kralj ima rakFoto:Andrew Parsons / Parsons Media /Eyevine / Profimedia

“Očeva bolest će ujediniti porodicu”

Na pitanje GMA voditelja Vila Riva koliko je putovanje kući bilo za njega “emotivno”, Hari je je odgovorio: “Gledajte, ja volim svoju porodicu. Zahvalan sam na činjenici da sam mogao da odem, vidim oca i provedem bilo koliko vremena sa njim”.

Voditelj koji je inače sin glumca Kristofera Riva dodao je: “Takođe sam u svom životu životu otkrio da vrsta bolesti u porodici može da bude podsticajna za ponovo ujedinjenje porodice. Da li je to moguće u ovom slučaju?

Kralj Čalrs i kraljica Kamila u Sandringemu
Kralj Čalrs i kraljica Kamila u SandringemuFoto:Profimedia

“Apsolutno. Da, siguran sam. U svim tim porodicama vidim to iz dana u dan, opet, snagu porodične jedinice koja se okuplja. Mislim da svaka bolest, svaka bolest spaja porodice“.

Princ Hari prvi put javno o ocu Čarlsu nakon što se saznalo da kralj ima rak
Princ Hari prvi put javno o ocu Čarlsu nakon što se saznalo da kralj ima rakFoto:Tim Rooke/Shutterstock Editorial / Profimedia

Tema intervjua je i mogućnost da postane američki državljanin, njegov život sa Megan i promocija Invictus Games 2025. zbog čega su pre dva dana stigli u Kanadu, prenosi Daily mail. Prema do sada objavljenim detaljima intervju, princ Hari nije prekršio savet stručnjaka pa nije otkrivao detalje razgovora sa ocem, govorili su mu da će to biti ključno za njihov odnos.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /