in

Princ Hari se pominje u tužbi protiv izloglašenog reera Paf Dedija

Princ Hari se pominje u tužbi protiv izloglašenog reera Paf Dedija

Producent Rodni LIl Rod Džouns koji je tužio je Paf Dedija, tvrdi da je druženje repera sa princom i ostalim poznatim ličnostima, dalo muzičaru i njegovim saradnicima uslovno rečeno “legitimitet”, odnosno kako su njegovi advokati rekli, takvi kontakti privlačili su goste na njegove zabave organizovane zbog navodne trgovine ljudima. A reper je imao “pristup slavnim osobama poput poznatih sportista, političara, umetnika, muzičara međunarodnih predstavnika poput britanske kraljevske porodice odnosno princa Harija”, otkrivaju sudska dokumenta podneta sudu u Njujorku, u tužbi od 30 miliona dolara, piše Daily mail.


Čuveni reper POJAVIO SE U JAVNOSTI nakon što su naoružani agenti upali u njegovu kuću: “BLUD I RAZVRAT, non stop mu dovode POLUGOLE devojke”, KOMŠIJA otkrio šok detalje


LOCIRAN PRIVATNI AVION REPERA nakon što su federalni agenti upali u njegove kuće: Evo gde je pronađena LETELICA


Federalni agenti UPALI U KUĆE čuvenog repera, snimak kruži internetom: Muzički mogul više puta optužen za seksualno zlostavljanje

Sudski dokumenti koji su sudu predati prošlog meseca ne ukazuju ni na kakav prekršaj princa Harija.

Princ Hari partijao sa ozloglašenim reperom Paf Dedijem, pominje se u tužbi protiv muzičaraFoto:Profimedia

Iako se Hari ne suočava sa optužbama, ovo nije prvi put da su članovi dinastije povezani sa skandalima oko trgovine ljudima i seksualnog nasilja. Njegov stric princ Endrju bio je blizak sa Džeferijem Epstajnom, pedofilom i predatorom, koji je umro 2021. godine u zatvoru u Njujorku dok mu se sudilo zbog trgovine seksom Endrju se sudilo zbog seksa sa u to vreme maloletnom Virdžinijom Đulfe Slučaj je rešen novčanom nagodbom.

Princ Hari partijao sa ozloglašenim reperom Paf Dedijem, pominje se u tužbi protiv muzičara
Princ Hari partijao sa ozloglašenim reperom Paf Dedijem, pominje se u tužbi protiv muzičaraFoto:Profimedia

Ovakvi detalji povezani sa princom Harijem saznaju se nakon jučerašnjeg upada naoružanih federalnih agenata u kuće Paf Dedija koji se uočava sa tužbama tri žene za seksualno zlostavljanje.

Šon Kombs kako glasi pravo ime Paf Dedija, a kog zbog silnih optužbi i jučerašneg pretresa zovu na X mreži Džeferi Epstajn iz rep industrije, pojavio se juče u Majamiju, nekoliko sata nakon pretresa njegovih nekretnina u Los Anđelesu, Majamiju i Njujorku. Njegov privatni avion lociran je na Karibima.

Veze sa zvezdama pomogle su Didiju da izgradi reputaciju organizacije “najboljih” zabava’, tvrdi se u dokumentima, a takođe je na taj način zarađivao novac, kao i njegovi saradnici preko poslova njegove izdavačke kuće.

Princ Vilijam i princ Hari upoznali su repera kao i Kanjea Vesta na zabavi nakon koncerta koju su prinčevi organizovali kako bi se zahvalili svima koji su učestvovali na “Koncertu za dajanu” na stadionu Vembli 2007. Međutim, princ od Velsa nije imenovan u sudskim dokumentima. Ne zna se koliko se puta Hari od tada susreo s reperom, i da li je bilo novih susreta.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /