in

Princ Vilijam je veoma ponosan na svoju suprugu, prijatelj kaže da je Kejt Midlton sama napisala šta će reći

Princ Vilijam je veoma ponosan na svoju suprugu, prijatelj kaže da je Kejt Midlton sama napisala šta će reći

Princ Vilijam je izuzetno ponosan na svoju suprugu zbog hrabrosti i snage koju je pokazala ne samo ove nedelje, već od operacije u januaru. Uvek je činio sve što je mogao kako bi zaštitio svoju porodicu i sada je više nego ikada fokusiran na to da svojoj supruzi obezbedi privatnost koja joj je potrebna da se potpuno oporavi i da njihova deca budu zaštićena od razumljivog interesovanja za vesti koje se dele”, kaže izvor za The Telegraph.


Oglasili su se PRIJATELJI KEJT MIDLTON, BESNI što se ovo dešava: Evo šta kaže žena kojoj se PRINCEZA POVERILA – “Zar nije TUŽNO što je ovo morala da uradi, skoro pa očajno?!”


“BORI SE, KEJT, KAO ŠTO SAM SE JA BORILA”, ovo je osmogodišnja devojčica poručila KEJT MIDLTON I RASPLAKALA SVE: Princezu i Milu spaja posebna veza


Sestrić kralja Čarlsa otkrio NOVE DETALJE O KRALJU pa pomenuo KEJT MIDLTON: Otkriveno KAKO SE OSEĆA britanski monarh i šta mu MNOGO TEŠKO PADA

Priča o Kejt MidltonFoto:Profimedia

Obraćanje Kejt Midlton koja ima ogromnu podršku kralja Čarlsa IIII, pogledali su milioni ljudi širom sveta. Princeza od Velsa je između ostalog poručila da je dijagnoza bila veliki šok, da joj je Vilijam uteha i sigurnost kao da je zajedno sa mužem saopštila njihovoj deci Šarlot, Džordžu i Luju od čega boluje, uz reči: “Biću dobro”.

“Nije se zapravo radilo o drami poslednjih nekoliko nedelja iako je to očigledno bilo jako uznemirujuće. Osećala je da to mora da uradi zbog onoga što ona jeste. Bilo je više zbog toga što zna da je javna ličnost ima širu odgovornost liderstva. Sve je to bila ona, napisala je svaku reč, vrlo brzo se sve sklopilo“, rekla je prijateljica Kejt Midlton za The Sunday Times.

Kejt Midlton
Kejt MidltonFoto:Profimedia

Istaknuto je i da je Kejt smatrala da bi video poruka bila umirujuća od pisane izjave, navodi Mirror. U subotu su Vilijam i Kejt prvi put viđeni nakon njenog saopštenja kako se ukrcavaju u helikopter u blizini svoje kuće u Vindzoru. Veruje se da su išli u svoju kuću Anmer Hol u Norfolku, gde bi sa decom trebalo da provedu uskršnje praznike kao i školski raspust svojih mališana.

Kejt Midlton
Kejt MidltonFoto:Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam su se i oglasili u međuvremenu zahvalivši se na razumevanju i podršci širom sveta. Princezu od Velsa pratile su teorije zavere koje i dalje ne jenjavaju u potpunosti. Iz Palate su apelovali da se spekulacije obustave, uz isticanje da neće biti reči o vrsti i stadijumu raka sa kojim se Kejt bori.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /