in

Princ Vilijam uništio dragocenu stvar koju mu je ostavila pokojna majka i Britanci su poludeli

Princ Vilijam uništio dragocenu stvar koju mu je ostavila pokojna majka i Britanci su poludeli

Princ Vilijam nekada zlatni dečko i miljenik Britanaca, danas je prilično omražen – zameraju mu mnogi što je suprugu „pustio niz vodu“, što nije stao u njemu odbranu pred medijima zbog sređnih fotografije Kejt sa decom iako je rečeno da ju je on snimio, a na kraju Midlton je preuzela krivicu.


Kejt Midlton objaviće NOVU FOTOGRAFIJU I PONOVO ĆE SE POJAVITI U JAVNOSTI zbog histerije koja vlada: “Tad će sve biti jasno”

A sada se preispituju i njegovi potezi iz prošlosti i odnos prema majci.

Kako napominju neki, dok je Vilijam držao govor o poštovanju nasleđa princeze Dajane i dok je pričao o njoj – niko mu nije verovao.

Njega u komentarima na društvenim mrežama milioni širom sveta kritikuju, a posebno jer je majku svojevremeno nazvao paranoičnom:

– Niko ne bi javno tako nešto kazao za voljenu osobu, posebno majku. Ko mu je rekao da to uradi ili ko ga nije savetovao da to ne uradi? To će svi pamtiti – kako se poneo prema Dajani nakon njene smrti. Izaći pred sve i nazvati je paranoičnom…

Za Vilijama kažu da je od Dajaninog prvenca, koji je upravo zahvaljujući čuvenom „Dajana faktoru“ stekao planetarnu popularnost i ljubav nacije, postao pravi Kamilin sin.

– Izgubio je dobrodušnost, ljubav i pažnju koju je imao kao Dajanin sin. Mislio je da će zauvek biti zaštićen pod njenim okrilejm ma šta uradio. Ali najgore je to što se nikad nije zauzeo za nju i što je stalno podržavao Čarlsa i Kamilu, a pre svega što je održao taj užasan govor u kom ju Dajanu nazvao paranoičnom i okrivio je da je povredila porodicu. On je odbacio sve ono što je Dajana doživela u kraljevskoj porodici, okrivio je nju za sve, a nikada nije govorio o tome kako su se Kamila i Čarls odnosili prema njoj – istakla je na mrežama ekspertkinja za kraljevsku porodicu.

Princ VilijamFoto:Profimedia

Vilijamu prebacuju i da je podržavao Kamilu u nameri da bude kraljica i stalno bio uz nju dok je u medijima kaljala sećanje na Dajanu.

– Izgubio ju je. Ne samo kad je umrla nego i posle, izgubio je vezu s majkom, se svime što je učinila, s njenim nasleđem, dobrotvornim radom, izgubio je vezu s tim ko je Dajana bila. Nije uspeo da razume sav njen uticaj, koliko je još prisutna, kako se svaka nova generacija povezuje sa njom – poručila je ova analitičarka britanskih kraljevskih prilika, prenosi “Nova”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /