in

Rebel Vilson iznela šok tvrdnje o Saši Baronu Koenu, on joj odgovorio

Rebel Vilson iznela šok tvrdnje o Saši Baronu Koenu, on joj odgovorio

“Kada sam došla u Holivud, ljudi su govorili: “Ne radimo sa se*onjama. Mislila sam da to zvuči razumno i logično”, rekla je Rebel Vilson u videu na instagramu koji je objavila prošle nedelje pa dodala da je sve promenilo nakon sporne saradnje. “Odlomak gde govorim o se*onji jeste 23. Taj frajer je ogroman se*onja”.


Zabavljala se sa 50 muškaraca godišnje i tražila SAVRŠENOG MUŽA, a onda je prošla DEVOJKU: Čuvena glumica se VERILA i van sebe je od sreće

Napomenula je: “Sada mi poemnuti se*onja preti. Angažovao je PR menadžera za krizne situcije i advokate. Pokušava da zaustavi medijske objave o mojoj knjizi, ali knjiga će biti objavljena, a vi ćete saznati istinu”.

Glumica je u nedelju otkrila da je u pitanju komičar Saša Baron Koen sa kojim je 2016. glumila u filmu Grimsby. Ona je i ranije pričala o snimanju tog filma pa je istakla da ju je Koen podsticao da se skine i odigra “golišave scene”, a nju je na kraju zamenila dvojnica.

Rebel Vilson iznela šok tvrdnje o Saši Baronu Koenu, on joj odgovorioFoto:Profimedia

Bio je toliko uporan da mu je ona rekla da će zvati zajedničkog agenta i reći da je maltretira. “Svaki dan je govorio: “Samo šetaj gola, biće smešno. Sećaš se u Boratu kad sam napravio onu golu scenu? Bilo je urnebesno”.

Rebel Vilson iznela šok tvrdnje o Saši Baronu Koenu, on joj odgovorio
Rebel Vilson iznela šok tvrdnje o Saši Baronu Koenu, on joj odgovorioFoto:Profimedia

Otkrila je i da joj je tražio da stavi prst u njegovu zadnjicu u poslednjoj sceni. “Ja sam rekla: “Kako to misliš, Saša? To nije u scenariju”. A on je poručio: “Gledaj, samo ću skinuti pantalone, ti samo gurni prst u moju zadnjicu, biće to stvarno smešno”.

“Iako cenimo važnost da neko progovori, ove očigledno lažne tvrdnje direktno su u suprotnosti sa detaljnim dokazima, uključujući dokumente iz tog vremena, filmske snimke i iskaze očevidaca prisutnih pre, tokom i nakon produkcije Braće Grimsby”, izjavio je portparol glumca, piše CNN.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /