in

Ričard Gir pozirao sa 34 godine mlađom suprugom i sinovima

Ričard Gir pozirao sa 34 godine mlađom suprugom i sinovima

“Srećan Dan očeva, najdivnijem tati kakvog su četiri dečaka mogla da požele. Tvoje beskrajno strpljenje, ljubav i predanost zaista su izvanredni. Srećan Dan očeva čoveku koji je uvek tu za nas, čineći svaki trenutak posebnim. Ljubav… mama, Džejms, Aleksander, Albert i Homer”, napisala je supruga Ričarda Gira pored ovih slika.


RIČARD GIR se pojavio u Kanu sa 34 GODINE MLAĐOM SUPRUGOM i zaljubljen je kao tinejdžer: Tu je i njegov NAJSTARIJI SIN koji se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti


Ričard Gir u osmoj deceniji živi DRUGU MLADOST: Kad je skinuo majicu pored 33 GODINE MLAĐE SUPRUGE ljudi su ostali U NEVERICI kako čovek izgleda

Slavni glumac i njegova 34 godine mlađa supruga dobili su dvojicu sinova, stariji ima pet godina, a mlađi se rodio pre tri godine. Alehandra Silva iz prethodne veze ima devetogodišnjeg sina koji živi sa njom i Girom (75) i polubraćom. I njega vidite na slici, a iz njene objave može se zaključiti da glumac o dečaku brine na pravi očinski način.

Silva je pomenula i Homera (24) kog je glumac dobio u braku sa glumicom i bivšim modelom Keri Louel. Homer je bio sa ocem i Alehandrom Silvom u Kanu.

Ričard Gir je 12 godina stariji od bivše supruge, taj brak trajao je od 2002. do 2016. a pre toga je bio oženjen 17 godina mlađom Sindi Kroford.

Sindi Kraford imala je 21 godinu kada je srela holivudskog glumca Ričarda Gira. Udala se za 17 godina starijeg zavodnika sa 25 godina 1991. Oboma je to bio prvi brak. Razveli su se zvanično 1995. Suvišno je reći da su bili među najpraćenijim parovima sveta, kao i među onim najatraktivnijim. Ali nikada nisu ostavljali utisak “pravog para”.

Utisak da nikada nisu bili pravi par pokazao se tačnim. Sindi je brzo našla novu ljubav i to najveću životnu ljubav, Rendija Gerbera za kog se udala 1998. i sa kojim je i danas. Sa poznatim biznismenom koji je sa Džordžem Klunijem vlasnik prestižnog brenda pića, ima Kaju i sina Preslija. Oboje se bave manekenstvom.

Brak Ričarda Gira i Alehandre Silve traje od 2018. godine.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /