in

Rijana besramno do detalja iskopirala stajling srpske pevačice star 15 godina

Pročešljali smo “Jutjub” da nađemo gde je to Rijana ‘našla inspiraciju’ za stajling kaluđerice i nije nam dugo trebalo – Dunja Ilić davne 2010. u jednoj emisiji na nacionalnoj televiziji izvodi pesmu “Seks, smrt, pare, moć i slava” obučena kao časna sestra. Takav nastup i kostim pre 15 godina izazvali su burne reakcije, nerazumevanje i osporavanja, pa su korisnici društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, odmah napisali kako je ‘srpska pevačica bila mnogo ispred svog vremena’.

Iako je mnogima sada zanimljivo i inspirativno da upoređuju osporavani konreoverzni televizijski nastup Dunje Ilić i naslovnu stranu slavne Rijane, lepotica sa Barbadosa i kostimograf Mel Otemberg sigurno nisu tražili inspiraciju na srpskoj estradi, ali jedna stvar je neosporna – sličnost u ideji i realizaciji je prilično upadljiva i upečatljiva.

Zbog ne tako retkih primera u prepoznavanju stajlinga ili kostima srpskih muzičkih zvezda u vizuelnom predsatvljanju svetski poznatih i priznatih pevačica, tviteraši su napisali: “Sve smo prvi radili”.

Dunja Ilić i kontroverzan nastupFoto:dunjailić / youtube

Inače, u opuštenom intervjuu za “Intervju” Rijana je sa svojim bivšim bliskim saradnikom evocirala uspomene na njihovu višegodišnju, uspešnu i veličanstvenu saradnju dvehiljaditih, na početku i vrhuncu njene karijere – a sve se dešavalo u bekstejdžu u pola 4 ujutru nakon Rijaninog nastupa poslednjeg dana milanske nedelje mode.

Rijana ne otkriva kad će album, ali znamo šta je beba prvo rekla

Slavna pevačica, koja punih osam godina fanovima ‘testira strpljenje’ zbog ‘muzičke pauze kojoj se ne nazire kraj’ – bez singlova, a kamoli albuma – ponovo je vešto izbegla odgovor na pitanje kada planira da se pozabavi i svojom muzičkom karijerom, a ne samo kozmetikom. Ali, zato je vrlo rado otkrila da je prva reč koju je njen stariji sin RZA progovorio bila – “hej”.

Rijana u Milanu
Rijana u MilanuFoto:Nick Zonna / Profimedia

Objasnila je da je razlog taj što se trudila da mu privuče pažnju tako što ga je sama dozivala uzvicima “hej, hej, hej”, a priznala je da jednogodišnji sin Riot nosi ‘nasleđenu’ garderobu svog godinu dana starijeg brata.

Dunja se vraća muzici

Što se Dunje Ilić tiče, nekada popularna pevačica, koja je je svojevremeno ‘prodrmala’ domaću estradu kontroverznim tekstovima, spotovima i nastupima, davno je prešla u islam, sada se zove Ajla Begović i proživela je teške životne trenutke u prošlosti, kada je čak pokušala i samoubistvo.

Srećom, loši dani su iza nje, a u nedavnom intervjuu za domaće medije najavila je i povratak na muzičku scenu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /