in

Roberto Kavali pre smrti Sandri je ostavio silno bogatstvo, a ona je od njega mlađa 47 godina

Slavni modni dizajner Roberto Kavali pre smrti sve je ostavio bez teksta kada je 2008. godine pokazao svoju novu devojku, 47 godina mlađu Sandru Nilson. Iako su mnogi sumnjali da će ova veza potrajati, pogrešili su, jer je par ostao zajedno do smrti dizajnera.


Umro Roberto Kavali u 83. godini

Robertu i Sandri nije bila bitna razlika u godinama. Ipak, jedan od poslednjih poklona koje je kupio svojoj sada već dugogodišnjoj izabranici šokirao je javnost.

Roberto Kavali sa devojkomFoto:Profimedia

Naime, ovaj modni mogul, čije bogatstvo se procenjuje na 500 miliona dolara poklonio je – vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 2,5 miliona funti. Tako je Sandra Nilson, koja je od svog izabranika mlađa 45 godina, postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma.

Roberto i Sandra fotografisani na romantičnoj večeri u septembru ove godine
Roberto i Sandra fotografisani na romantičnoj večeri u septembru ove godine Foto:Profimedia

Mediji dalje navode kako se na ostrvu nalazi četvorosobna vila, koliba za lov, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i teren za golf.

Svojevremeno je Roberto naglašavao kako mu je devojka pokazala koliko ga voli, i stalno mu pružala pomoć kada mu je to bilo potrebno, te su zajedno prebrodili tešku situaciju.

Lepotica koja je zadobila ljubav bogatog slavnog dizajnera, i koja je u medijima često opisivana kao sponzoruša, nije jedina velika ljubav Kavalija, jer je on već bio u braku, i to dva puta, a iz istih ima čak petoro dece.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /