in

Roditelji supruge Kanje Vesta su zgroženi u šta im se ćerka pretvorila

Bjanka Sensori nema podršku roditelja i oni ne žele da ona dobije dete sa Kanje Vestom kojeg su opisali kao čoveka koji potpuno kontroliše njen život. Bjankini otac i majka tvrde da to neće biti stabilan dom za dete.


“Šta on misli dok paradira s Bjankom kao s JEFTINIM PARČETOM MESA” Otac Kanjeove supruge OČAJAN zbog onog što radi njegovoj ćerki: “Odvratno je”

U decembru 2023. godine, godinu dana posle intimne ceremonije venčanja Bjanke i Kanjea, reper je na zabavi u Las Vegasu u jednoj od pesama ubacio stih da planira da dobije još jedno dete.

“Svi već znate da sam impulsivan, još jedno dete je moj cilj”, repovao je Kanje, koji je otac Nort (10), Čikago (6) i Pslam (4) koje je dobio sa bivšom suprugom Kim Kardašijan.

Bjanka i KanjeFoto:Tiziano Da Silva – Pierre Perusseau/ Bestimage / Profimedia

Izvori bliski paru su za “Daily Mail” rekli da Bjanka je razgovarala sa Kanjeom o ideji da dobiju dete i da zasnuju porodicu. Dodaju i da je uključena u odrastanju četvoro dece koje je dobio sa Kim.

Naime, majka i otac Sensori prvo su podržavali ćerku u želji da zasnuje porodicu sa Vestom, ali kako je vreme prolazilo i kako su njene kontrovezne fotografije u javnosti postale tema rasprave sve više su zabrinuti za nju.

Izvor kaže da otac Bjanke Sensori želi da razgovara sa Kanjeom kako bi shvatio šta se događa između njih i sa njegovom ćerkom.

“Želi da ga pita da li bi ovakve stvari radio svojim ćerkama – Nort ili Čikagu, da ih javno erotizuje i posramljuje”, dodaje izvor.

Bjanikini roditelji su užasnuti
Bjanikini roditelji su užasnutiFoto:Tiziano Da Silva – Pierre Perusseau/ Bestimage / Profimedia

Roditelji su, kako se piše, užasnuti kako se njihova ćerka pojavljuje u javnosti. Iako Kanje brani izgled svoje supruge, ova izjava još više brine ljude bliske Bjanki.

“Taj čovek umesto da je šititi, on je sve više udaljava od porodice i prijatelja. On je kontroliše i to nije ljubav”, zaključuje izvor.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /