in

Rodžer Federer se posle Oskara sastao sa bogatašem poreklom iz Hrvatske

Rodžer Federer bio je veoma elegantno odeven. Čuveni teniser nakon odlaska iz sveta profesionalnog sporta obraća pažnju na stil odevanja više nego ikada pre. Setite se da je prošle godine bio kopresedavajući Met Gale u Njujorku.


ANA I BASTIJAN sreli se na Oskaru sa MIRKOM I RODŽEROM FEDEREROM i OVA FOTKA OBORILA MREŽE: Slavnoj Srpkinji poručuju da je lepša od svih glumica


BRAČNI PAR FEDERER JE NOĆAS PRAVI HIT: Mirka se ISTOPILA i ovakvu FRIZURU još nije nosila – njena transformacija je FRAPANTNA i OVO JE BAŠ VELIKI POMAK

Rodžer Federer sa prijateljimaFoto:Profimedia

A ko je Robert Herjavec sa kojim se sastao? U pitanju je hrvatsko-kanadski investitor i televizijska ličnost. Osnovao je BRAK Systems, softver za internetsku sigurnost i prodao ga AT&T Canada (danas Allstream Inc.) pre četiri godine, za 30.2 miliona dolara.

Rodžer Federer sa prijateljima
Rodžer Federer sa prijateljimaFoto:Profimedia

Pre 21 godinu osnovao je The Herjavec Group, jednu od najvećih kompanija za informacijsku tehnologiju i kompjutersku sigurnost u Kanadi, koja ostvaruje godišnji prihod od preko 200 milion adolara, prema Investor’s Business Daily. Učestvovao je u više rijaliti emisija, Dragons’ Den na CBS, američkoj ABC verziji Shark Tank, pa u verziji Australian Network 10 isto pod nazivom Shark Tenk.

Rodžer Federer sa prijateljima
Rodžer Federer sa prijateljimaFoto:Profimedia

Rođen je 1962. u Varadžinu, u tadašnjoj SFRJ, rano detinjstvo proveo je u Zbjegu. Sa porodicom je otišao u Kanadu kada je imao osam godina. “Malo bi previše popio i onda govorio loše stvari o komunizmu, pa su ga 22 puta hapsili jer je bio antikomunista”, rekao je o svom ocu, piše Fortune.

Robert Herjavec
Robert HerjavecFoto:Profimedia

Doputovali su u Halifaks, u Novoj Škotskoj sa jednim koferom, a onda počeli život u Torontu, gde su 18 meseci živeli u podrumu porodičnog prijatelja, navodi Business News Daily.

Njegov otac zaposlio se u fabrici gde je zarađivao 76 dolara nedeljno. Jednom kada se Robert vratio iz škole i požalio majci da ga drugaric iz razreda ismevaju, njegov otac koji je pečašio do posla da bi uštedio novac na autobuskoj karti, rekao mu je da nikad ne žali, što je postao princip u njegovom životu i podstakao ga da bude hrabriji.

Robert Herjavec
Robert HerjavecFoto:Profimedia

Herjavec je odrastao na farmi, o njemu je brinula i njegova baka, završio je englesku književnost i političke nauke na New College u Torontu. Radio je u početku u maloprodaji, kao raznosač novina i konobar.

Iza sebe ima brak sa dr Dajanom Plez, sa kojim je dobio troje dece, od 2016. je u braku sa Kim Džonson, bivšom partnerkom iz “Dancing with the Stars”, dobili su blizance.

Pre sedam godina njegova bivša devojka Danijel Vasinova, s kojom je bio u vezi od 2013. do 2015. tužila ga je za silovanje nakon što je on nju tužio za pokušaj iznude zbog lažnih tvrdnji o seksualnom napadu, pišeThe Miami Herald. Obe tužbe su odbačene sredinom 2018. Optužbe protiv njega su povučene bez financijske nagodbe.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /