in

Sin Nikolasa Kejdža uhapšen nakon što je napao majku

Sin Nikolasa Kejdža uhapšen nakon što je napao majku

Kako prenose svetski mediji Veston je pušten uz kauciju od 150.000 evra koju je, pretpostavlja se platio njegov slavni otac.


“NIKOLA TESLA je umro sedmog januara, ja sam se RODIO na taj dan, 20 godina kasnije. Otišao sam u sobu gde je živeo i evo šta se desilo”, čuveni glumac impresioniran SLAVNIM NAUČNIKOM


FRAPANTNO priznanje HOLIVUDSKE LEGENDE: “Bio sam ubeđen da sam vanzemaljac, da stižem sa druge planete. Šokirao sam se kad sam saznao da imam normalne ljudske organe”

Policija je potvrdila da je sin Nikolasa Kejdža uhapšen, a navodno je napao majku u stanju psihičkog rastrojstva. Izvor blizak porodici rekao je da se “očekivalo da će se ovako nešto dogoditi”, ali da su ipak svi u šoku.

Ovo nije prvi put da se između sina i majke dešavaju incidenti. Krajem aprila došlo do verbalne rasprave između njih nakon čega je usledio fizički obračun. Tada je intervenisala i hitna pomoć, ali je glumica odbila da ode u bolnicu. Iz policije su tada rekli da je Veston napustio mesto napada dok je patrola stigla i da je istraga u toku.

Izvori navode da je Fultonova pokušala da uteši sina, koji je imao neke emotivne probleme. Ona je negirala da je bilo sukoba sa sinom uoči incidenta i zamolila da se poštuje njena privatnost. Nedugo nakon toga viđena je kako sa modricama na licu plaća parking.

Glumica je u saopštenju navela da su je 28. aprila pozvali Vestonovi prijatelji da dođe jer se nije osećao dobro.

– Kada sam došla dočekao me je sin, koji je bio vidno psihički rastrojen. Oduvek sam podržavala svog sina koji se bori sa problemima. Činim sve što mogu da on dobije kontinuiranu pomoć – rekla je Fulton.

Ovo nije prvi put da je sin čuvenog glumca u problemima sa zakonom. Veston je uhapšen 2017. godine zbog vožnje pod uticajem alkohola, izazivanje nesreće i napuštanja lica mesta.

Hapšen i ranije

Policija je saopštila da je udario u više parkiranih automobila, znakova i poštanskih sandučića pre nego što je udario automobilom u drvo.

Nakon što je odveden u bolnicu, optužen je za vožnju pod uticajem alkohola, nakoh čega je priveden i određena mu je kaucija od 30.000 dolara.

Godine 2011. suočio se sa optužbama za nasilje u porodici nakon što se posvađao sa svojom bivšom suprugom Niki Vilijams.

Veston je u prošlosti lečen od problema sa mentalnim zdravljem.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /