in

Skandalozne reakcije na prinzanje Kejt Midlton da ima rak: “Treba da se osećamo loše?”

Skandalozne reakcije na prinzanje Kejt Midlton da ima rak: “Treba da se osećamo loše?”

Princeza od Velsa je otkrila da je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji, dok je Kenstingstonska palata najavila da se neće dalje oglašavati u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem i tokom lečenja.

Iako je svetska javnost mesecima bila zabrinuta za njeno stanje, zbog čega su se na društvenim mrežama i u medijima kovale raznorazne teorije i zavereničke priče, jer, kako su svi pisali – Kejt svojim neobraćanjem samo uliva sve veću sumnju i strah – sada, kada se javila, pojedini su ljudti što je dopustila da se dese svi prethodni skandali sa fotošopiranim fotografijama i ‘lažnim dvojnicama’, pa su pisali vrlo neempatične postove.

“Nejn muž je pustio da preuzme odgovornost za loše fotošopirane fotografije. Mediji su plasirali priče o Vilijamovoj navodnoj ljubavnici. Nejna sestra je na tropskoj destinaciji na odmoru i niko iz njene porodice nije otišao da je poseti u bolnici. Da li sada treba da se osećam loše zbog nje?”, glasio je tvit koji je privukao veliku pažnju i brojne komentare, u kojima je, na iznenađenje, usledila velika podrška, ali i nova sumnja da Vilijam nije njena podrška u intenzitetu u kojoj bi trebalo da bude.

“Cela priča je veoma čudna”, zaključili su dalje.

Kejt Midlton je izjavila da je sada fokusirana na oporavak i da se nada da će uskoro vratiti svojim dužnostima.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /