in

Slavna voditeljka dobila užasnu dijagnozu u 59. godini – niko je nije video godinu dana

Tužne vesti stižu samo nekoliko dana pre objavljivanja dokumentarnog filma “Where Is Wendy Williams” u kome se detaljno opisuje Vendina borba sa zloupotrebom alkohola i nestabilnim mentalnim zdravljem poslednjih godina.


Šta je AFAZIJA, bolest od koje pati Brus Vilis? Javlja se iznenada, a još HOLIVUDSKIH ZVEZDA pati od ovog teškog stanja

Inače, istu ovu dijagnozu prošle godine dobio je i legendarni glumac Brus Vilis.

Voditeljka od aprila prošle godine živi u ustanovi za lečenjeFoto:T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia / Profimedia

U zvaničnom saopštenju istaknuto je i da je voditeljki ovo ozbiljno stanje dijagnostikovano još 2023. godine, dodajući da je afazija “stanje koje utiče na jezičke i komunikacijske sposbnosti”. Afazija može da bude uzrokovana povredama glave, tumorima ili moždanim udarom, kao i postepenim propadanjem mozga.

Američki mediji prenose da Vendi od aprila prošle godine i živi u ustanovi za lečenje, te da može da je posećuje samo staratelj kog joj je dodelio sud. Njeni sestra i brat su nedavno izjavili da nisu bili upućeni u to gde se ona nalazi i da mogu da razgovaraju sa njom samo ako ona odluči da ih prva kontaktira telefonom.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /